ihmiset

Lisbeth Strömberg

Projektikoordinaattori, Tulevaisuuslaboratorio

Kuka?

Lisbeth Strömberg toimii projektikoordinaattorina Sitra Labissa. Hänen työpöydällään on Labin yhteisön koordinointi sekä kehittäminen.

Mitä?

Lisbethin kanssa kannattaa jutella Sitra Labin yhteisöön liittyvistä asioista. Etäaikana Lisbethistä on tullut myös taitava virtuaalitapahtumien järjestäjä.

Sosiaalipsykologina Lisbethiä innostavat lisäksi keskustelut prosesseista yksilöiden ja ryhmien käyttäytymisen taustalla – aina motivaatiosta stereotypioihin. Parasta on, kun teoriaa päästään soveltamaan käytäntöön: gradunsa Lisbeth kirjoitti erään kehitteillä olevan eHealth-sovelluksen hyväksyttävyydestä sen käyttäjien näkökulmasta.

Lisbeth on aiemmin työskennellyt esimerkiksi nuorempana konsulttina Demos Helsingillä sekä tutkimusavustajana Helsingin yliopistolla. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri, opintosuuntana sosiaalipsykologia.

Häh?

Lisbeth nauttii liikunnasta eri muodoissa, hyvästä ruoasta sekä perheen ja ystävien seurasta. Vapaa-ajalla Lisbethin voi löytää yhtä lailla kuntosalilta tai tanssitunnilta kuin sohvalta PlayStationin ääreltä.

Lisbeth uskoo, että ihmisen käyttäytymisen ymmärtäminen on positiivisen yhteiskunnallisen muutoksen edellytys.