Media ja sidosryhmät

Kuinka voimme palvella? Sitran viestinnän tavoite on tarjota kansalaisten kannalta merkityksellistä tulevaisuustietoa ja olla läsnä siellä, missä tulevaisuutta koskevista asioista keskustellaan. Viestintämme keskeiset periaatteet ovat rehellisyys, avoimuus, tasapuolisuus ja aktiivisuus.

AJANKOHTAISTA

Viimeiset kuulumiset

 Tuoreimmat tiedotteemme suomeksi ja ruotsiksi löydät STT:n uutishuoneesta.

OTA YHTEYTTÄ

Annamme mielellään lisätietoa ja autamme asiantuntijoiden etsimisessä. Viestinnän puhelinnumero on 040 548 0794 ja vastaamme siihen arkisin kello 8.30 – 16.30 välisenä aikana.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti!

Tulevaisuustyön viimeiset  kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Sitran brändikirja ja logot

Brändikirja sisältää Sitran visuaalisen ilmeen peruselementit, kuten logon käyttöohjeet, värimääritykset ja käyttämämme fontit. Tarkempia tietoja voit kysyä viestintäyksiköstämme.

Tutustu Sitran brändikirjaan.

Logot

Sitran logoa tulee käyttää brändikirjan ohjeiden mukaisesti. Logotiedostot on tarkoitettu käytettäväksi Sitraan liittyvien tekstien yhteydessä ja julkaisuissa. Toivomme, että lähetätte Sitran viestintään mallikappaleen kaikista teksteistä ja julkaisuista, joiden yhteydessä logoamme on käytetty (sähköposti: sitra@sitra.fi tai osoitteella: Viestintä/Sitra, PL 160, 00181 Helsinki). Sitran viestintä palvelee numerossa 040 548 0794.

Lataa logot.

Mistä on kyse?