Eeva Hellström

Johtava asiantuntija, Ennakointi ja strategia, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Eeva Hellström on Sitran ennakointitoiminnan strategia-asiantuntija. Näiden sanojen takana piilee sekä ajattelija että tekijä, jonka käsissä monimutkaisetkin sisällöt sulautuvat luovasti yhteen ja irralliset ideat muokkautuvat vaikuttaviksi konsepteiksi.

Mitä?

Eevalla on liki kahdenkymmenen vuoden kokemus monialaisista visio-, strategia- ja vuorovaikutusprosesseista sekä yhteiskunnallisesta koulutuksesta. Hänen ajatteluaan leimaa pyrkimys ymmärtää monimutkaista ja epävarmaa maailmaa ja suunnistaa siinä.

Eevaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos haluaa vaihtaa ajatuksia Sitran toiminnasta kestävän kehityksen parissa tai tiedon ja päätöksenteon rajapinnassa.

Oppinsa Eeva on saanut elävästä elämästä – yhdessä ajattelusta ja tekemisestä – mutta arkistoissaan hänellä on myös metsänhoitajan ja ympäristöekonomian tohtorin paperit.

Häh?

Vapaa-ajalla Eeva kaipaa kättä pitempää – vasaraa, haravaa tai kauhaa. Hänellä on usein kädet savessa tai katse kaukana norppavesien aalloissa. Metsäisistä juurista kasvaneena Eeva toimii työnsä ohella useissa metsäalan luottamustehtävissä.

Ikuisena optimistina Eeva on innostunut tulevaisuudesta, jonka tekemisessä hän uskoo vahvasti vuorovaikutuksen sekä yhdessä tekemisen ja oppimisen voimaan.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?