ihmiset

Eeva Hellström

Johtava asiantuntija, Talouden tulevaisuus

Kuka?

Eeva Hellström on Sitran ennakointitoiminnan strategia-asiantuntija. Näiden sanojen takana piilee sekä ajattelija että tekijä, jonka käsissä monimutkaisetkin sisällöt ja irralliset ideat sulautuvat luovasti yhteen vaikuttaviksi konsepteiksi.

Sitrassa Eeva vetää hankekokonaisuutta, jossa talouden tulevaisuutta ennakoidaan moninäkökulmaisesti ja siihen liittyviä kehityskulkuja tulkitaan yhdessä sidosryhmien kanssa.

Mitä?

Eevalla on sekä metsänhoitajan että ympäristöekonomian tohtorin paperit, mutta tärkeimmän oppinsa hän on saanut yhdessä ajattelusta ja tekemisestä. Hänellä onkin yli kahdenkymmenen vuoden kokemus monialaisista visio-, strategia- ja vuorovaikutusprosesseista sekä yhteiskunnallisesta koulutuksesta.

Eevaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos haluaa vaihtaa ajatuksia kestävästä kehityksestä, reiluun, kestävään ja kilpailukykyiseen talouteen vaikuttavista pitkän aikavälin muutostekijöistä sekä tiedonkäytöstä päätöksenteossa.

Häh?

Vapaa-ajalla Eeva kaipaa kättä pitempää – vasaraa, haravaa tai kauhaa. Hänellä on usein kädet savessa tai katse kaukana norppavesien aalloissa. Metsäisistä juurista kasvaneena Eeva toimii työnsä ohella useissa metsäalan luottamustehtävissä.