Laura Halenius

Johtava asiantuntija, Digitaalinen viestintä, Sitra


Kuka?

Laura Halenius luotsaa Sitran digitaalista viestintää. Hän on myös Sitran verkkopalveluiden päätoimittaja. Hänen hyppysissään tavoitteet, kohderyhmät, viestit ja kanavat muokkaantuvat vaikuttaviksi konsepteiksi ja mieleenpainuviksi sisällöiksi.

Mitä?

Lauraan kannattaa ottaa yhteyttä jos haluaa tietää enemmän Sitran verkkopalveluista, muista digitaalisista sisällöistä, sosiaalisen median presenssistä tai viestinnän kehittämisestä. Lauralla on yli kymmenen vuoden kokemus niin viestinnän johtamisesta kuin kädet savessa toteutuksestakin. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Häh?

Laura luottaa yhdessä tekemisen voimaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Hän laulaa monikulttuurisessa naiskuorossa ja niin lenkkipolulla kuin salillakin treeni kulkee parhaiten seurassa. Rakkain harrastus liittyy kuitenkin ruokaan. Kiireettöminä vapaapäivinä hän hemmottelee mielellään perhettään ja ystäviään kokkaamalla.

Laura uskoo että dialogisella viestinnällä voidaan muuttaa yhteiskunnallista keskustelua, ja kukaties koko maailmaa, paremmaksi.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?