Laura Halenius

Johtava asiantuntija, Reilu datatalous, Sitra
Sitra. Kuva: Miikka Pirinen / SITRA
Sitra. Kuva: Miikka Pirinen / SITRA

Kuka?

Laura Halenius on IHAN® – ihmislähtöisen datatalous projektin yhteiskunnallisesta markkinoinnista ja päättäjäviestinnästä vastaava johtava asiantuntija. Hänen tehtävänään on rakentaa ymmärrystä siitä, miksi datatalouden uuden paradigman tulee rakentua juuri ihmislähtöisyyden varaan.  Kyse on isosta ajattelutavan muutoksesta, siksi tarvitaan niin konkreettisia ratkaisuja, rohkeita avauksia, raikkaita näkökulmia kuin vaikuttavia kohtaamisiakin.

Mitä?

Laura on yhteiskunnallisen viestinnän konkari, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus niin viestinnän strategisesta johtamisesta, esimiestehtävistä kuin kädet savessa toteutuksestakin. Erityisesti hänen sydämensä sykkii strategiselle ja luovalle konseptisuunnittelulle ja hän onkin vastannut muun muassa vuoden 2017 sidosryhmämediaksi valitun sitra.fi:n konseptista ja toteutuksesta. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Häh?

Utelias mieli viettää vapaa-aikansa lukemalla kaikkea minkä käsiinsä saa sekä liikkumalla yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Jo kroonistunutta matkakuumettaan Laura hoitaa säännöllisesti reissaamalla.

Laura uskoo että dialogisella viestinnällä voidaan muuttaa yhteiskunnallista keskustelua, ja kukaties koko maailmaa, paremmaksi.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?