ihmiset

Päivi Hirvola

Johtaja, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra

Kuka?

Päivi Hirvola vastaa Sitran yhteiskunnallisesta koulutuksesta, jonka tavoitteena on lisätä päättäjien ja muutoksentekijöiden kykyä ja halua tarttua tulevaisuuden kannalta keskeisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Sitra Lab ja Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus ovat yhteiskunnallisen koulutuksen kovaa ydintä. Osaamisen aika -avainalue ja työelämän järjestöjen Round table ajankohtaisia painopisteitä.

Päivi on yhteistyön ja uudistumisen rakentaja, kokeilukulttuurin ja yhdessä oppimisen puolestapuhuja, dialogisti ja fasilitaattori.

Mitä?

Päivillä on yli 15 vuoden kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttavuustyöstä, innovatiivisesta kehittämisestä, projektijohtamisesta, yhteisen ymmärryksen luomisesta ja yhdessä tekemisestä. Hänen VTM-taustansa ja monipuolinen kokemuksensa tuovat näkemyksellisyyttä ja uusia, vuorovaikutteisia keinoja yhteiskunnalliseen uudistumiseen. Tulevaisuus tehdään yhdessä.

Ratkaisukeskeisyys, yhteistyö, kyky uudistaa ja halu uudistua näkyvät Päivin vetämien projektien tuloksissa. Johtajana hän pitää tärkeänä mahdollistaa tiimiläisten onnistumista. Tulevaisuuden johtamisessa häntä kiinnostaa dialogisuuden voima.

Häh?

Kahden kouluikäisen äitinä Päivi arvostaa hyvää arkea. Niin työssä kuin vapaalla hän on tiimipelaaja, jota motivoi parempi huominen, maapallon kokoinen elämä sekä merkityksellinen ja vaikuttava työ näiden tavoitteiden eteen yhdessä erilaisten ihmisten kanssa.

Mistä on kyse?