Päivi Hirvola

Johtaja, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra

+358 (294) 618 493

Kuka?

Päivi Hirvola johtaa Suomen suurimman innovaatiokilpailun Ratkaisu 100:n ja Sitran juhlavuosiprojekteja. Kotipesänä Sitrassa Päivillä on Yhteiskunnallisen koulutuksen tiimi.

Päivi on intohimoinen kehittäjä, kokeilukulttuurin ja yhdessä oppimisen puolestapuhuja, verkostohai ja fasilitaattori. Vahvuutena hänellä on think-do-connect -vaikuttavuusketjujen rakentaminen ja muotoilu joustavasti eteneviksi prosesseiksi. Päivi on myös haka luomaan kokonaisvaltaisen näkemyksen nopeasti, aiheesta kuin aiheesta.

Mitä?

Päivillä on yli 15 vuoden kokemus vaikuttavuustyöstä, innovatiivisesta kehittämisestä, projektijohtamisesta, yhteisen ymmärryksen luomisesta ja yhdessä tekemisestä. Hänen VTM-taustansa ja toisaalta yritysmaailmassa karttunut kokemuksensa tuovat näkemyksellisyyttä ja uusia, vuorovaikutteisia keinoja yhteiskunnalliseen uudistumiseen.

Ratkaisukeskeisyys, kyky uudistaa ja halu uudistua näkyvät Päivin vetämien projektien tuloksissa. Esimiehenä hän vannoo valmentavan johtajuuden nimiin.

Häh?

Kahden kouluikäisen äitinä ja yrittäjän vaimona Päivi arvostaa hyvää arkea. Niin työssä kuin vapaalla hän on tiimipelaaja, jota draivaa parempi huominen, maapallon kokoinen elämä sekä merkityksellinen ja vaikuttava työ näiden tavoitteiden eteen yhdessä erilaisten ihmisten kanssa.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?