ihmiset

Päivi Hirvola

Johtaja, Koulutus

Kuka?

Päivi Hirvola vastaa Sitran yhteiskunnallisesta koulutuksesta, jonka tavoitteena on vahvistaa  päättäjien ja muutoksentekijöiden kykyä ja halua rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä. Sitra Lab ja Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus ovat yhteiskunnallisen koulutuksen kovaa ydintä. Vuonna 2023 käynnistämme uuden, päättäjille suunnatun EU:n tulevaisuuden johtamisen kurssin. Lisäksi vahvistamme Sitran muutoksentekokykyä.

Päivi on yhteistyön ja uudistumisen rakentaja, kokeilukulttuurin ja yhdessä oppimisen puolestapuhuja, dialogisti ja fasilitaattori.

Mitä?

Päivillä on yli 20 vuoden kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttavuustyöstä, innovatiivisesta kehittämisestä, projektijohtamisesta, yhteisen ymmärryksen luomisesta ja yhdessä tekemisestä. Hänen VTM-taustansa ja monipuolinen kokemuksensa tuovat näkemyksellisyyttä ja uusia, vuorovaikutteisia keinoja yhteiskunnalliseen uudistumiseen. Tulevaisuus tehdään yhdessä.

Ratkaisukeskeisyys, yhteistyö, kyky uudistaa ja halu uudistua näkyvät Päivin vetämien projektien tuloksissa. Johtajana hän pitää tärkeänä mahdollistaa tiimiläisten onnistumista. Tulevaisuuden johtamisessa häntä kiinnostaa dialogisuuden voima.

Häh?

Kahden nuoren äitinä Päivi arvostaa hyvää arkea. Niin työssä kuin vapaalla hän on tiimipelaaja, jota motivoi parempi huominen, maapallon kokoinen elämä sekä merkityksellinen ja vaikuttava työ näiden tavoitteiden eteen yhdessä erilaisten ihmisten kanssa.

Mistä on kyse?