Lea Konttinen

Johtava asiantuntija, Demokratia ja osallisuus, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Lea Konttinen on Sitran sote-rahoitustiimissä johtavana asiantuntijana ja koordinoi soten uuden raportointijärjestelmän, eli palvelupakettien käyttöönottoa edistävää hankekokonaisuutta sekä hahmottelee sote-palveluverkon tulevaisuuskuvia.

Mitä?

Leaan kannattaa olla yhteydessä, jos haluaa tietää palvelupakettien käyttöönoton valmistelusta tai sote-palveluverkkoselvityksistä.

Luovuus ja kehittäminen ovat olleet Lea työnuran keskiössä. Lea on vetänyt aiemmin Sitrassa Luonnosta hyvinvointiliiketoimintaa -kokonaisuutta ja sitä ennen työskennellyt niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla erilaisissa kehittämistehtävissä.

Taskusta löytyy filosofian tohtorin paperit Joensuun yliopistosta, eMBA-tutkinto Jyväskylän yliopistosta ja Master of Quality-tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta.

Häh?

Vapaa-ajalla Lea viihtyy perheen ja ystävien kanssa sekä liikunnan parissa hölkkäpoluilla, hiihtolaaduilla tai kuntosalilla. Myös matkustaminen ja hyvät kirjat kiehtovat.

Lea uskoo, että seuraavina vuosikymmeninä teknologia ja lisääntyvä informaatio mullistavat terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisen ja tuottamisen.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?