Kutsu tulevaisuus kylään!

Oletko järjestämässä tilaisuutta, työpajaa tai tapaamista, joka kaipaisi tulevaisuusorientoitunutta otetta? Kiinnostaako sinua, miten tulevaisuuden trendit vaikuttavat elämäämme jo nyt? On ehkä aika kutsua tulevaisuus kylään.

Korona-viruksen vuoksi teemme puheenvuorot toistaiseksi verkkoyhteyksien välityksellä.

Hei sinä!

Jotta huominen ei näyttäisi niin sumealta, me Sitrassa tuotamme tulevaisuuden kehityssuuntia luotaavaa ennakointitietoa ja näkemyksiä tulevaisuuden suurista kehityssuunnista, megatrendeistä*. Kerromme trendeistä mielellämme myös muille: sukellamme syvemmälle ja kehittelemme ajatuksia kanssasi eteenpäin.

Onko sinulla tulossa tilaisuus, työpaja tai vaikka vain pienemmän porukan pyöreänpöydän keskustelu, johon kaipaisit alustajaa megatrendeistä? Tulemme mielellämme tuomaan tilaisuuteesi tulevaisuuteen luotaavaa näkökulmaa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä puhujiin alla tai laita viestiä Maria Mannoselle.

Vinkki: Klikkaamalla sitralaisen profiilia näet, minkä alan erityisosaamista häneltä löytyy.

Oho! Myöhästyin.

Onko tilaisuutesi huomenna – tai jo tunnin päästä? Tai eikö kukaan sitralainen ei päässyt tilaisuuteen mukaan? Ei hätää! Alla video, jossa kerrotaan noin minuutissa, mistä Megatrendit 2020 -päivityksessä on kyse.

 

*Mikä megatrendi?

Tulevaisuutta pohtiessa on pystyttävä hahmottamaan kokonaisuuksia. Siksi hitaastikin etenevät, suuret muutoslinjat on pidettävä muistissa. Megatrendit kuvaavat pitkäkestoisia, suuria ja hitaasti muuttuvia ja usein toisiinsa kytkeytyviä ilmiöitä, jotka eivät muutu hetkessä. Lue lisää trendeistä täältä.

Ota yhteyttä

Rohkeasti vaan!

Suosittelemme

Tutustu tulevaisuuteen

Mistä on kyse?