Kutsu tulevaisuus kylään!

Oletko järjestämässä tilaisuutta, joka kaipaisi tulevaisuusorientoitunutta otetta? Kiinnostaako sinua, miten tulevaisuuden trendit vaikuttavat elämäämme jo nyt tai millaisista tulevaisuuksista heikot signaalit vihjaavat? On ehkä aika kutsua tulevaisuus kylään.

Hei sinä!

Epävarmassa ja yllätysten täyttämässä maailmassa ennakoinnin rooli korostuu. Jotta huominen ei näyttäisi niin sumealta, me Sitrassa tuotamme tulevaisuuden kehityssuuntia luotaavaa ennakointitietoa ja pyrimme tukemaan ihmisiä ja organisaatioita tiedon tulkinnassa, sen hyödyntämisessä sekä tulevaisuuteen vaikuttamisessa.

Onko sinulla tulossa tilaisuus, johon kaipaisit alustajaa tulevaisuusaiheista? Kerromme mielellämme näkemyksiämme esimerkiksi tulevaisuuden suurista kehityssuunnista eli megatrendeistä, talouden tulevaisuudesta, muutoksen ensioireista eli heikoista signaaleista tai toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamisesta.

Voit myös hyödyntää lyhyitä videoitamme (alla) ja käydä niiden pohjalta tulevaisuuskeskustelua valmiiden kysymysten avulla.

Ota siis rohkeasti yhteyttä puhujiin alla tai laita viestiä Maria Mannoselle.

Vinkki: Klikkaamalla sitralaisen profiilia näet, minkä alan erityisosaamista häneltä löytyy.

Oho! Myöhästyin.

Onko tilaisuutesi huomenna – tai jo tunnin päästä? Tai eikö kukaan sitralainen ei päässyt tilaisuuteen mukaan? Ei hätää!

Katsokaa yhdessä Megatrendit 2020 -minuutissa -video ja keskustelkaa megatrendeistä esimerkiksi näiden kysymysten avulla (avaa pdf-tiedoston). Voitte virittää keskustelua myös Megatrendikorteilla.

Tai katsokaa yhdessä Heikot signaalit 2022 minuutissa -video ja keskustelkaa toisenlaisista tulevaisuuksista esimerkiksi näiden kysymysten (avaa ppt-dokumentin) avulla.

Työpajoja varten löydät roppa kaupalla helppoja työkaluja Tulevaisuuden tekijän työkalupakista: virittäytymiseen kannattaa kokeilla esimerkiksi tulevaisuusoletuksia haastavia tulevaisuuskuunnelmia.

Mikäli kaipaat kokonaista työpajaa toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamiseen, tutustu Tulevaisuustaajuus-työpajamentelmään. Se on kolmen tunnin työpaja kenen tahansa hyödynnettäväksi: työpajassa haastetaan tulevaisuusoletuksia, kuvitellaan toisenlaisia tulevaisuuksia ja pohditaan toimia toivottavan tulevaisuuden rakentamiseksi.

Ota yhteyttä

Rohkeasti vaan!

Suosittelemme

Tutustu tulevaisuuteen

Mistä on kyse?