ihmiset

Riikka Marjamäki

Johtava asiantuntija, Koulutus

Kuka?

Riikka on kansainvälisen politiikan osaaja, joka uskoo siihen, että viisaita valintoja tekemällä pienetkin saavat suurta aikaan. Sitrassa Riikka vetää EU:n tulevaisuuden johtamisen kurssia ja edistää erilaisten toimijoiden välistä yhteistyötä.  

Mitä?

Riikan työtausta on konfliktinratkaisussa ja koulutuksessa. Hän uskoo dialogiin, koska on nähnyt sen lopettavan väkivaltaa ja riitoja. Ihmisten kohtaaminen, turvallisten tilojen luominen ja vaikeidenkin keskustelujen käyminen motivoi Riikkaa, koska aito ja rehellinen dialogi saa aikaan sitä kuuluisaa kestävää muutosta.  

Yhteiskuntatieteiden maisteriksi Riikka on valmistunut Tampereen yliopistosta. Sieltä mukaan tarttui globaali mittakaava ja ison toimintakentän ymmärtäminen, jotka muodostavat Riikan osaamisen ytimen. Kokemus on myös opettanut, kuinka koulutuksen kautta muutetaan maailmaa ja ratkotaan näitä isoja asioita.  

Häh?

Vapaa-ajalla Riikka vaalii mahdollisimman hyvää arkea ja perhe-elämää. Hän rakastaa puutarhoja, pilates-harjoituksia ja hyviä kirjoja.  

Riikka uskoo, ihmisten välinen tasa-arvo tuo toteutuessaan onnellisuutta.