ihmiset

Elina Ravantti

Johtaja, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Kuka?

Elina Ravantti johtaa Sitran viestintää ja yhteistyösuhteita. Elinan vastuulla ovat Sitran sisäinen ja ulkoinen viestintä, Sitran brändi sekä yhteistyösuhteet keskeisiin Sitran keskeisiin sidosryhmiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Viestinnän tavoitteena on edistää Sitran työn vaikuttavuutta ja saada yhä useampi mukaan tulevaisuustyöhön.

Mitä?

Elinalla on kolmen vuosikymmenen kokemus viestinnästä, mediasta ja yhteistyösuhteista. Hän on mm. työskennellyt Suomen suurimman uutistoimituksen johtoryhmässä, johtanut Suomen suurinta ulkomaantoimitusta, tehnyt töitä Ylen kirjeenvaihtajana Berliinissä ja Brysselissä sekä toiminut Ylen yhteiskuntasuhdepäällikkönä. Ennen Sitraa hän johti ulkoministeriön viestintää ja vastasi sen strategisesta kehittämisestä.

Elina on kehittäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kokemusta muutosjohtamisesta vaativissa oloissa. Hän on toiminut myös kansainvälisissä tehtävissä mm. Euroopan yleisradioliiton uutiskomitean jäsenenä. Elina uskoo valmentavaan johtamiseen, minkä tueksi hän on suorittanut Certified Business Coach -tutkinnon.

Häh?

Elina on ikuinen oppija, joka on työelämässä mennyt useimmiten päin asioita, joita ei vielä osaa. Hän uskoo yhdessä tekemisen voimaan, koska kukaan ei ole työssä tarpeeksi hyvä yksinään. Vapaa-ajalla Elina harrastaa vesijuoksua, kuuntelee musiikkia laidasta laitaan, seuraa Saksan politiikkaa ja kokeilee kakkureseptejä.