Veera Heinonen

Teemajohtaja, Demokratia ja osallisuus, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra

Kuka?

Veera Heinonen on Sitran viestintäjohtaja, jonka mielestä yhteiskunnan uudistaminen vaatii toteutuakseen onnistunutta viestintää. Veera vastaa yhdessä tiiminsä kanssa Sitran viestintä- ja päättäjäsuhteista, mikä pitää sisällään laajan skaalan asioita toimintakertomuksen tuottamisesta kansainvälisten tapahtumien viestintään.

Sitrassa viestintä on Veeran mielestä pureutumista syvälle asiasisältöihin, jotta yhteiskunnallisen työmme motiivit ja motivaatiot tulevat avoimesti kommunikoitua.

Mitä?

Sisältöasioissa Veeran erityisenä intohimona ovat kaksi T:tä eli tulevaisuus ja turvallisuus. Ennen Sitraa Veera toimi ulko- ja turvallisuuspolitiikan viestinnän ytimessä tasavallan presidentin viestintäpäällikkönä ja ulkoministeriön viestintäjohtajana sekä lehdistövirkamiehenä Suomen Lontoon suurlähetystössä. Virkamiesuraa edelsivät työvuodet toimittajana uutistoimisto Reutersissa, Yleisradiossa ja Taloussanomissa.

Häh?

Rikkonut viime aikoina omaa kuplaansa lukemalla muiden valitsemia kirjoja, ja kokenut tämän ansiosta sekä valaistumista että valistumista!

Tutustu Veera Heinosen CV:hen.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?