Arvioitu lukuaika 1 min

Tervetuloa Sitraan

Sitran toimitilat sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Itämerenkatu 11-13.

Kuva: Minna Hemmilä/Sitra

Julkaistu

Sitralla on myös edelleen käytössä tapahtuma- ja neuvottelutiloja vanhassa toimitilassa Itämerentorin toisella reunalla osoitteessa Itämerentori 2. Tulo-ohjeet Itämerentori 2 tiloihin. Sitran toimitilat sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Itämerenkatu 11-13.

Pyörällä, metrolla, bussilla tai raitiovaunulla Helsingistä

HSL:n pyöräparkki löytyy kesäkaudella Itämerentorilta. Sitran oma pyöräparkki sijaitsee sisäpihallamme, Itämerenkatu 11-13:ssa.

Metro Ruoholahteen:  Sitra  sijaitsee metroasemaa vastapäätä Itämerenkadun toisella puolella.

Raitiovaunu 8 (Arabianranta – Töölö– Jätkäsaari): Pysäkki Ruoholahti (Itämerenkatu 19) on aivan Sitran toimiston edessä.

Busseilla Kampin suunnasta tultaessa pysäkki on Länsiväylä Porkkalankadulla
. Esim. nro 21 Kamppi-Lauttasaari.

Bussilla Espoosta

Useimmat Länsiväylää pitkin Helsingin keskustaan tulevat HSL:n bussit ajavat Sitran ohi. Pysäkki on Porkkalankadulla Länsiväylän risteyksen tuntumassa.

Taksilla

Sitran osoite on Itämerenkatu 11-13.

Autolla

Pysäköinti: Kiinteistön Itämerenkatu 11-13 sisäpihalla on 10 vieraspaikkaa. Ilmoita aulaan auton rekisterinumero käyttäessäsi näitä paikkoja. Q-park valvoo pysäköintiä ahkerasti ja jakaa pysäköintivirhemaksuja.Ruoholahden muut pysäköintimahdollisuudet ovat maksullisia. Aivan Sitran vieressä sijaitsevaan Ruohoparkkiin sisäänajo tapahtuu Itämerenkatu 7 – 9 sisäpihalta tai Porkkalankadulta.Ajo-ohjeet Sitran vanhoihin toimitiloihin Itämerentori 2.

Julkisen liikenteen aikatauluja:

HSL:n aikataulut ja reittikartat »

Aihe

Perustietoa Sitrasta

Jokaisella suomalaisella on rooli tulevaisuuden rakentamisessa. Parempi huominen syntyy tämän päivän teoilla ja päätöksillä. Me sitralaiset uskomme vahvasti siihen, että tulevaisuus tehdään yhdessä, hyppää kyytiin!

Julkaistu

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?