ihmiset

Heikki Aura

Johtava asiantuntija, Kilpailukykyä datasta

Kuka?    

Heikki Aura on johtava asiantuntija Sitran Reilu datatalous –teemassa. Hän vetää logistiikan innovaatioekosysteemiä, jossa luodaan digitaalisia innovaatioita. Uudet toimintamallit lisäävät alan kilpailukykyä ja edistävät niin vihreää siirtymää kuin reilun datatalouden periaatteita.

Mitä?

Heikki on kerännyt kannuksiaan yksityisellä puolella: hän on työskennellyt Nokialla strategistina ja palveluliiketoiminnan kehittäjänä. Viimeisimmät vuodet vierähtivät kiehtovassa start up -maailmassa muun muassa lähiruokaliiketoiminnassa ja tapahtuma-alan yrityksessä.
 
Heikille logistiikka on kuin toimivan yhteiskunnan verisuonet. Viime vuosien maailman tapahtumat ovat osoittaneet logistiikan vaikutukset maailmantalouteen ja meidän jokaisen elämään. Heikkiin kannattaa olla yhteydessä, kun haluat tietää lisää logistiikka-alan innovoinnista ja reilun datatalouden hyödyntämisestä alan kehittämisessä.

Häh?

Työn ulkopuolella Heikin löytää luonnosta tai mökiltä puuhastelemassa.
 
Heikki uskoo logistiikan tulevaisuuden moniin mahdollisuuksiin kuten vaikkapa autonomisen liikenteen ja uusien liikennemuotojen hyötyihin.