Live
Heräämö: Muotoilu muutoksen välineenä
Keskustelutilaisuus

Heräämö: Muotoilu muutoksen välineenä

Muotoilusta on vuosien mittaan etsitty lääkkeitä viheliäisiin ongelmiin ja suuntaviivoja kompleksisissa ympäristöissä toimimiseen. Yritysten ja yhteiskuntien paineet luoda kestävää tulevaisuutta kasvavat jatkuvasti. Miten muotoilu vastaa huutoon?

  • 24.08.2023 klo 08:30 - 10:00
  • Sitran tapahtumatila + YouTube
  • #Heräämö

Yhteiskunnallisten haasteiden solmuissa riittää selviteltävää. Kulttuuriset, sosiaaliset ja taloudelliset taustatekijät vaativat sekä syvää ymmärrystä ongelmien todellisesta luonteesta että poikkiyhteiskunnallista yhteistoimintaa. Kestävän tulevaisuuden vaatimukset haastavat ihmiskeskeisen kehitystyön ajatusmalleja. 

Osataanko muotoilua ja luovuutta hyödyntää kestävän tulevaisuuden tavoittelussa? Kuinka rohkeilla kokeiluilla luodaan pohjaa toivottavampien tulevaisuuksien syntymiselle? Tule Heräämöön 24.8. kuulemaan lisää ja keskustelemaan aamupuuron äärellä! 

Tämä Heräämö järjestetään englanniksi. Vieraspuhujaksi saapuu yhteiskunnallisen muutoksen edelläkävijä Zeynep Falay von Flittner. Lue puhujastamme lisää englanninkieliseltä tapahtumasivulta

Miten mukaan?

Tilaisuus järjestetään lähitapahtumana Sitran tapahtumatilassa osoitteessa Itämerenkatu 11–13, jonka lisäksi streamia voi seurata Sitran YouTube-kanavalla. Tule siis nauttimaan aamiaisesta, asiasta ja hyvästä seurasta paikan päälle tai nappaa mukaan omat aamupuurot ja seuraa etänä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Mikä Heräämö?

Heräämö on astetta kutkuttavampi aamun aloitus. Heräämöt ovat aamunavauksia, jotka koostuvat puheenvuoroista, verkostoitumishetkistä ja keskustelusta kahvikupin ja aamupuuron äärellä.

Mistä on kyse?