Live
Heräämö: Tulevaisuuden hyvä elämä – mielikuvitus muutoksen välineenä
tapahtumat

Heräämö: Tulevaisuuden hyvä elämä – mielikuvitus muutoksen välineenä

Tarvitsemme uusia tarinoita siitä, miltä hyvä elämä luonnon kantokyvyn rajoissa voi näyttää. Millaista kestävä hyvä arki tulevaisuudessa voisi olla ja miten meidän tulisi toimia sen saavuttamiseksi?

Tietoa elämäntapojemme ilmastovaikutuksista on jo paljon ja luontovaikutuksia selvitetään parhaillaan. Mutta tuntuuko ajatus kestävästä arjesta houkuttelevalta – vai ankealta kurjistusoperaatiolta?

Entä jos elämä luonnon kantokyvyn rajoissa olisikin onnellisempaa kuin elämä nyt?

Tervetuloa webinaariin kuvittelemaan, kohtaamaan ja keskustelemaan. Alustus mielikuvituksesta muutoksen välineenä ja mielikuvitusharjoitus johdattelevat meidät toivottaviin tulevaisuuksiin. Kuvitellaan yhdessä, miltä hyvä elämä maapallon kantokyvyn rajoissa voi näyttää.

Tervetuloa mukaan!

Miten mukaan?

Tervetuloa seuraamaan Heräämö-verkkotapahtumaa torstaina 16.11.2023 klo 16.30–18.00.

Saman sisältöinen tapahtuma järjestetään myös keskiviikkona 15.11.2023 klo 8.30–10.00. Voit ilmoittautua sivun yläreunasta löytyvällä linkillä kumpaan vain tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään kahtena ajankohtana, jotta monenlaisissa elämäntilanteissa olevilla ihmisillä olisi mahdollisuus osallistua. Valitsethan ajankohdan sen mukaan, että pääset osallistumaan keskusteluihin!

Ohjelma

16.30
Tervetuloa
Lisbeth Strömberg, Sitra
Virittäytyminen
Mielikuvitus muutoksen välineenä
Anu Paajanen, Sitra
17.00
Mielikuvitusharjoitus
17.15
Pienryhmäkeskustelu
17.40
Kollektiivinen yhteenveto
Miten mukaan työhön?
Sari Laine, Sitra
18.00
Tilaisuus päättyy

Mistä on kyse?