Live
Heräämö: Tulevaisuuden hyvä elämä – mielikuvitus muutoksen välineenä
Verkkotapahtuma

Heräämö: Tulevaisuuden hyvä elämä – mielikuvitus muutoksen välineenä

Tarvitsemme uusia tarinoita siitä, miltä hyvä elämä luonnon kantokyvyn rajoissa voi näyttää. Millaista kestävä hyvä arki tulevaisuudessa voisi olla ja miten meidän tulisi toimia sen saavuttamiseksi?

Tietoa elämäntapojemme ilmastovaikutuksista on paljon ja luontovaikutuksia selvitetään parhaillaan. Mutta tuntuuko ajatus kestävästä arjesta houkuttelevalta – vai ankealta kurjistusoperaatiolta?

Entä jos elämä luonnon kantokyvyn rajoissa olisikin onnellisempaa kuin elämä nyt?

Tervetuloa webinaariin kuvittelemaan, kohtaamaan ja keskustelemaan. Alustus mielikuvituksesta muutoksen välineenä ja mielikuvitusharjoitus johdattelevat meidät toivottaviin tulevaisuuksiin. Kuvitellaan yhdessä, miltä hyvä elämä maapallon kantokyvyn rajoissa voi näyttää.

Tervetuloa mukaan!

Miten mukaan?

Tervetuloa seuraamaan Heräämö-verkkotapahtumaa keskiviikkona 15.11.2023 klo 8.30–10.00.

Sisällöltään sama tapahtuma järjestetään myös torstaina 16.11.2023 klo 16.30–18.00. Voit ilmoittautua sivun yläreunasta löytyvällä linkillä kumpaan vain tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään kahtena ajankohtana, jotta monenlaisissa elämäntilanteissa olevilla ihmisillä olisi mahdollisuus osallistua. Valitsethan ajankohdan sen mukaan, että pääset osallistumaan keskusteluihin!

Ohjelma

8.30
Tervetuloa
Listbeth Strömberg, Sitra
Virittäytyminen
Mielikuvitus muutoksen välineenä
Anu Paajanen, Sitra
9.00
Mielikuvitusharjoitus
9.15
Pienryhmäkeskustelu
9.40
Kollektiivinen yhteenveto
Miten mukaan työhön?
Sari Laine, Sitra
10.00
Tilaisuus päättyy

Mistä on kyse?