ihmiset

Anu Paajanen

Asiantuntija, Luonto ja arki

Kuka?

Anu Paajanen työskentelee Osaamisen aika -projektissa osallistavien prosessien suunnittelun ja fasilitoinnin parissa. Anulle on tärkeää, että tulevaisuuden tekeminen yhdessä on aidosti erilaiset näkökulmat huomioon ottavaa ja kaikille osapuolille antoisaa.

Mitä?

Anu on opiskellut valtiotieteitä Helsingin yliopistossa sekä muotoilua, johtamista ja projektisuunnittelua tanskalaisessa Kaospilot-yrittäjyyskoulussa. Hän on aiemmin kouluttanut vapaaehtoisia ja suunnitellut vapaaehtoistoimintaa useissa kansalaisjärjestöissä. Anu on kiinnostunut siitä, miten ratkaisemme ongelmia yhdessä ja millaisissa yhteisöissä ihmisyytemme hienoimmat puolet pääsevät parhaiten esiin.

Anu kannattaa pyytää paikalle, kun jotakuta tarvitaan fasilitoimaan, visualisoimaan, ideoimaan tai kysymään paljon selventäviä kysymyksiä.

Häh?

Anun täydelliseen vuorokauteen kuuluvat yhdeksän tunnin yöunet, Guilty Feminist -podcastin kuuntelu, jokin yllättävä seikkailu ja piirtäminen kynttilänvalossa. Anu uskoo, että tulevaisuudessa olemme empaattisempia toisiamme kohtaan.

Mistä on kyse?