Live
Heräämö: Tekoälystä vauhtia innovaatioihin ja palvelukehitykseen
Keskustelutilaisuus

Heräämö: Tekoälystä vauhtia innovaatioihin ja palvelukehitykseen

Vuoden 2024 ensimmäisessä Heräämössä matkataan Turkuun ja syvennytään tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin innovaatioiden ja palvelukehityksen kentällä.

Tekoäly ja data tarjoavat huikeita mahdollisuuksia kehittää innovaatioita ja entistä parempia palveluita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Samaan aikaan on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota toimintaympäristön muutoksiin ja uusiin vaatimuksiin. 
 
Tule kuulemaan, millaisia uusia mahdollisuuksia organisaatioille avautuu tulevaisuuden innovaatioiden ja ihmislähtöisen palvelukehityksen parissa! 

Saat myös ensi käden tietoa siitä, miten juuri sinä voisit edistää ihmislähtöistä innovaatio- ja palvelukehitystä Suomessa. Turun Heräämö-tapahtumassa lanseerataan Sitra Lab 6: Datalla parempia palveluita -ohjelma. Aiemmista Sitra Lab -ohjelmista voit lukea täältä.

Psst! Jos haluat tutustua Sitran tekemään työhön Heräämön aiheiden parissa, voit tutustua esimerkiksi näihin materiaaleihin:

Ohjelma

Aika ohjelma
8:30
Huomenta ja tervetuloa!
Sitra
8:40
Keynote: Tekoälyn vauhdittama datatalous – uusia mahdollisuuksia organisaatioille, mutta myös kriittistä toimintaympäristön tarkastelua
Teemu Birkstedt, Turun kauppakorkeakoulun työelämäprofessori, data- ja AI-alueen sarjayrittäjä ja startup-neuvonantaja
9:05
Pienryhmäkeskustelut
9:20
Keynote: Ihmisten ja tekoälyn yhteisluovat voimavarat palveluekosysteemeissä
Anu Helkkula, PhD, Senior Research Specialist, Research Ethics, Hanken School of Economics
9:45
Q&A ja loppusanat
10:00
Tilaisuus päättyy, paikan päällä mahdollisuus jäädä keskustelemaan Sitra Lab 6 -ohjelmaan ja sen hakuun liittyen
Sitra

Miten mukaan?

Tilaisuus järjestetään lähitapahtumana Turussa Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa osoitteessa Lemminkäisenkatu 12b, minkä lisäksi streamia voi seurata Sitran YouTube-kanavalla. Tule siis nauttimaan aamiaisesta, asiasta ja hyvästä seurasta paikan päälle tai nappaa mukaan omat aamupuurot ja seuraa etänä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Haluaisitko järjestää Satelliitti-Heräämön? 

Haluamme tarjota kaikille osallistujillemme mahdollisuuden pohtia ja keskustella Heräämön herättämistä ajatuksista yhdessä, paikkakunnasta riippumatta – koska uudet opit ja ajatukset ovat hyödyllisimpiä jaettuina! Kutsu siis kaverit tai kollegat yhteen aamukahvin ja Heräämön äärelle 1.2. 
 
Omaa satelliittiasi varten tarvitset porukan lisäksi vain verkkoyhteyden sekä koneen ja näytön, jolta seurata Heräämö-lähetystä. 

Kiinnostuitko? Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa myös alustavan kiinnostuksesi satelliitin järjestämiseen. Lähetämme kaikille kiinnostuksensa ilmaisseille sähköpostitse vinkit ja materiaalit järjestämisen tueksi.  

Mikä Heräämö?

Heräämö on astetta kutkuttavampi aamun aloitus. Heräämöt ovat aamunavauksia, jotka koostuvat puheenvuoroista, verkostoitumishetkistä ja keskustelusta kahvikupin ja aamupuuron äärellä.

Mistä on kyse?