Live
Heräämö: Käyttäytymisen muutos sosiaalisissa verkostoissa
Tapahtumat

Heräämö: Käyttäytymisen muutos sosiaalisissa verkostoissa

Muutokset yhteiskunnassa edellyttävät muutoksia ihmisten käyttäytymisessä. Mutta miten käyttäytyminen muuttuu ja voidaanko siihen vaikuttaa ulkopuolelta?

Syyskauden ensimmäisessä Heräämössä tarkastellaan käyttäytymistä ja siihen vaikuttamista väitöskirjatutkija Matti Heinon johdolla. Ei riitä, että vaikutamme yksilöön – toivottuja muutoksia tukeaksemme meidän täytyy myös ymmärtää ryhmiä ja sosiaalisia ympäristöjä.  

Jokainen yksilö toimii osana laajoja sosiaalisia verkostoja, joissa tapahtuva vuorovaikutus vaikuttaa monilla tavoin käyttäytymiseemme. Näiden verkostojen ja yhteyksien vaikutuksia ei ole helppoa ennakoida. Kun tavoitteena on muuttaa käyttäytymistä epävarmuuden sävyttämässä ympäristössä, on annettava tilaa yllätyksille ja itseohjautuvuudelle. Kuinka voisimme kääntää ennakoimattomuuden eduksemme? 

Liity seuraamme, kun syvennymme näiden kysymysten äärelle 27.9. klo 8.30–10.00!  

Miten mukaan? 

Tilaisuus järjestetään lähitapahtumana Sitran tapahtumatilassa osoitteessa Itämerenkatu 11-13, minkä lisäksi streamia voi seurata Sitran YouTube-kanavalla. Tule siis nauttimaan aamiaisesta, asiasta ja hyvästä seurasta paikan päälle tai keitä omat kahvit ja seuraa etänä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Haluaisitko järjestää Satelliitti-Heräämön? 

Haluamme tarjota kaikille osallistujillemme mahdollisuuden pohtia ja keskustella Heräämön herättämistä ajatuksista yhdessä, paikkakunnasta riippumatta – koska uudet opit ja ajatukset ovat hyödyllisimpiä jaettuina! Kutsu siis kaverit tai kollegat yhteen aamukahvin ja Heräämön äärelle 27.9. Omaa satelliittiasi varten tarvitset porukan lisäksi vain verkkoyhteyden sekä koneen ja näytön, jolta seurata Heräämö-lähetystä. 

Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa myös alustavan kiinnostuksesi satelliitin järjestämiseen. Lähetämme kaikille kiinnostuksensa ilmaisseille sähköpostitse vinkit ja materiaalit järjestämisen tueksi.