Live
Heräämö: Johtajuutta uudistamalla kohti systeemistä muutosta
Keskustelutilaisuus

Heräämö: Johtajuutta uudistamalla kohti systeemistä muutosta

Vaativien yhteiskunnallisten muutosten edessä myös johtajuutta tulee uudistaa. Mutta millaista johtajuutta me tarvitsemme tässä ajassa?

  • 03.05.2023 klo 08:30 - 10:00
  • Sitran tapahtumatila + Teams
  • #Heräämö

Tilaisuuden materiaalit

Eeva Raidan esitys (klikkaa kuvaa!)

Eeva Raidan esityksen otsikko: Kestävän organisaatiokulttuurin johtaminen

Krista Kaupin esitys (klikkaa kuvaa!)

Tilaisuuden kuvaus

Toukokuun Heräämössä pohdimme, millaista johtajuutta tarvitsemme, kun tavoittelemme systeemisiä muutoksia ja yhteisiä onnistumisia. Johtajuuden keskiössä ovat edelleenkin ihmiset, mutta mitä uutta esimerkiksi tekoäly voisi tuoda johtajuuteen? 

Kuulemme Futuricen strategia- ja kulttuurijohtaja Eeva Raidan alustuksen kestävän organisaatiokulttuurin johtamisesta, jonka jälkeen Adalyonin operatiivinen johtaja Krista Kauppi johdattelee meidät psykologisen turvallisuuden aiheeseen kiinnostavan tekoälypohjaisen ratkaisun kautta. Tuttuun Heräämö-tapaan pääsemme myös keskustelemaan aiheesta yhdessä aamupuuron äärellä, sekä paikan päällä Sitrassa että linjoilla.

Tervetuloa mukaan!

Aika ohjelma
8:30
Tervetuloa
8:35
Kestävän organisaatiokulttuurin johtaminen
Eeva raita, futurice
9:00
Pienryhmäkeskustelut
9:15
Miten psykologista turvallisuutta voidaan edistää työpaikalla? Case-esimerkkinä tekoälypohjainen ratkaisu
Krista kauppi, adalyon
9:40
Pienryhmäkeskustelut
9:55
Loppusanat
10:00
Tilaisuus päättyy

Miten mukaan?

Tilaisuus järjestetään lähitapahtumana Sitran tapahtumatilassa osoitteessa Itämerenkatu 11–13 sekä verkossa Teams-alustalla. Tule siis nauttimaan aamiaisesta, asiasta ja hyvästä seurasta paikan päälle tai nappaa mukaan omat aamupuurot ja tule mukaan etänä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Mikä Heräämö?

Heräämö on astetta kutkuttavampi aamun aloitus. Heräämöt ovat aamunavauksia, jotka koostuvat puheenvuoroista, verkostoitumishetkistä ja keskustelusta kahvikupin ja aamupuuron äärellä.

Mistä on kyse?