Live
Heräämö: Tekoäly, innovaatiot ja palvelukehitys – uuden äärellä!
Keskustelutilaisuus

Heräämö: Tekoäly, innovaatiot ja palvelukehitys – uuden äärellä!

Vuoden viimeisessä Heräämössä syvennytään tekoälyn uusiin mahdollisuuksiin.

OpenAI:n uudet julkaisut ja hallinnolliset käänteet ovat kiihdyttäneet keskustelua tekoälyn liiketoiminnallisista mahdollisuuksista. Huomio on siirtymässä teknologisista kysymyksistä uudenlaiseen arvon tuotantoon. Googlen Laurence Moroney puhuu 3-30-300 -ilmiöstä, jossa teköälyä hyödyntävien palvelujen kehittäjien joukko laajenee viiden vuoden sisällä nykyisestä kolmesta miljoonasta kolmeensataan miljoonaan. Muutosta kiihdyttävät helposti saatavilla olevat ja käytettävät työvälineet, jotka tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia niin yksilöille kuin yrityksille ja organisaatioille. 

Millaisia mahdollisuuksia tekoälyn hyödyntävien työvälineiden viimeaikainen kehitys avaa? Mihin yritysten ja organisaatioiden tulisi juuri nyt kiinnittää huomiota? Miten muutos näkyy innovaatioprosesseissa? Entä ihmisten digikätevyyden kehittämisen tarpeissa?

Muun muassa näihin kysymyksiin pureudumme joulukuun Heräämössä perjantaina 15.12.2023.

Aika ohjelma
8:30
Huomenta ja tervetuloa!
Lisbeth strömberg, sitra
8:35
Keynote
Karoliina Partanen, Chief Future Scientist, Sulava Oy
8:50
Keynote
Teemu Vidgren, Chief Operating Officer, Microsoft Finland
9:05
Keskustelu: Mitä yritysten ja organisaatioiden tulee ymmärtää juuri nyt?
Karoliina Partanen, Chief Future Scientist, Sulava Oy
Teemu Vidgren, Chief Operating Officer, Microsoft Finland
Keskustelua fasilitoi Pinja Valkonen, Konsultointi valkonen
9:15
Yleisön pienryhmäkeskustelut
Etäosallistujilla tauko
9:25
Keskustelu: Tuumasta toimeen – Mitä meidän tulisi tehdä juuri nyt?
Petri Rouvinen, Tutkimusneuvonantaja, ETLA
Anna-Kaisa Huttunen, Director of Partnerships, Rester Oy
Karl-Johan Spiik, Power Platform Architect, karlex oy
Keskustelua fasilitoi Pinja Valkonen, konsultointi valkonen
9:50
Q&A ja loppusanat
10:00
Tilaisuus päättyy

Miten mukaan?

Tilaisuus järjestetään lähitapahtumana Sitran tapahtumatilassa osoitteessa Itämerenkatu 11-13, jonka lisäksi streamia voi seurata Sitran YouTube-kanavalla. Tule siis nauttimaan aamiaisesta, asiasta ja hyvästä seurasta paikan päälle tai nappaa mukaan omat aamupuurot ja seuraa etänä. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Haluaisitko järjestää Satelliitti-Heräämön? 

Haluamme tarjota kaikille osallistujillemme mahdollisuuden pohtia ja keskustella Heräämön herättämistä ajatuksista yhdessä, paikkakunnasta riippumatta – koska uudet opit ja ajatukset ovat hyödyllisimpiä jaettuina! Kutsu siis kaverit tai kollegat yhteen aamukahvin ja Heräämön äärelle 15.12. 
 
Omaa satelliittiasi varten tarvitset porukan lisäksi vain verkkoyhteyden sekä koneen ja näytön, jolta seurata Heräämö-lähetystä. 

Kiinnostuitko? Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa myös alustavan kiinnostuksesi satelliitin järjestämiseen. Lähetämme kaikille kiinnostuksensa ilmaisseille sähköpostitse vinkit ja materiaalit järjestämisen tueksi.  

Mikä Heräämö?

Heräämö on astetta kutkuttavampi aamun aloitus. Heräämöt ovat aamunavauksia, jotka koostuvat puheenvuoroista, verkostoitumishetkistä ja keskustelusta kahvikupin ja aamupuuron äärellä.

Mistä on kyse?