ihmiset

Maria Mannonen

Assistentti, Ennakointi ja strategia

Kuka?

Maria Mannonen toimii Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnossa assistenttina.

Mitä?

Maria on ennakointi- ja strategiatoiminnon tiimien tukena projektityössä ja hankehallinnassa keskittyen erityisesti hallinnollisiin tehtäviin. Maria viihtyy parhaiten keskellä ihmisiä ja toimintaa. Hänelle on tärkeää, että kaikilla työyhteisössä on hyvä fiilis ja että voi edesauttaa asioiden sujuvaa etenemistä.

Marialla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista assistentin tehtävistä asuntorakentamisen ja -rakennuttamisen saralla. Koulutukseltaan hän on tradenomi, HSO. Viime vuodet ovat kuluneet metsäisten opintojen parissa ja pian Marialla on taskussaan myös metsätalousinsinööri (AMK) paperit.

Metsä ja luonnon monimuotoisuus ovat Marian intohimo niin puheen kuin käytännön tasolla, ja hänen kanssaan keskustelu lähteekin hyvin todennäköisesti metsään.

Häh?

Historia kiehtoo Mariaa monin eri tavoin ja häneen voikin törmätä vaikka antiikkimarkkinoilla ellei hän sitten ole juuttunut tv:n ääreen katsomaan historiadokkareita.

Menneeseen ei kuitenkaan pidä unohtua ja Maria katsookin innostuneesti tulevaan. Lisääntyvän tiedon ja ymmärryksen ansiosta Maria uskoo maailman olevan tulevaisuudessa monin tavoin nykyistä parempi.