nyheter
Beräknad läsningstid 3 min

Sök till utställare på World Circular Economy Forum 2023

Utställningsområdet på WCEF2023 i Mässcentrum i Helsingfors i maj sätter ljuset på utvalda lösningar för cirkulär ekonomi från hela världen. Vill du presentera din lösning för forumets globala publik?

Publicerad

WCEF2023-värdarna, Jubileumsfonden för Finlands självständighet Sitra och Nordisk innovation, som är en del av Nordiska Ministerrådet, bjuder in stora och små företag och organisationer att ansöka om en monter i utställningsområdet på WCEF2023. Här kan du läsa mera om värdarna i utställningsområdet på WCEF2019.

Ansökningsprocess för utställningsområdet

Kriterier för ansökan

Det viktigaste i urvalsprocessen är skalbara lösningar för cirkulär ekonomi – lösningar som kan inspirera världen att gå mot en naturpositiv framtid och ta sig an några av de bakomliggande orsakerna till klimatförändringen, föroreningar och förlust av biologisk mångfald. Vi värdesätter olika perspektiv på cirkulär ekonomi och lösningar som påskyndar övergången till en regenerativ och kristålig ekonomi, såsom cirkulär design, nya affärsmodeller, omvända cykler och möjliggörande lösningar. För att få inspiration, ta en titt på fem affärsmodeller för cirkulär ekonomi och 96 fall i Finland.

Den sökande måste förbinda sig till att vara aktivt närvarande i utställningsområdet på WCEF2023 under hela WCEF2023 på Mässcentrum den 30–31 maj i Helsingfors, Finland.

Ingen handel eller försäljning är tillåten i utställningsområdet. Ytterligare villkor för värdskap i utställningsområdet finns här.

Monterns egenskaper och kostnad

Utställningsområdet kommer att bestå av ungefär 40 montrar. Varje monter i utställningsområdet har en grundläggande utformning enligt följande: En vägg med tryck (kan förses med ett varumärke, inget designarbete ingår), ett bord och två stolar, en låda för förvaring av mindre föremål, en logotyp längst upp på montern, en lampa och elektricitet för tre enheter.

Varje monter i utställningsområdet har en storlek på 2 m2 och priset för den grundläggande utformningen är 1 480 euro + moms. För en ytterligare avgift kan värdarna för montrarna i utställningsområdet också lägga till en 40” skärm (480 euro + moms), en bärbar dator (280 euro + moms), en iPad (180 euro + moms) och en extra stol (40 euro + moms) i sin monter.

Värdarna för montrarna i utställningsområdet står också för sina egna resekostnader och andra kostnader.

Observera att WCEF2023 ordnas i enlighet med principerna för cirkulär ekonomi, så ta inte med sådant som kommer att bli avfall till montrarna. Forumets officiella språk är engelska.

Tidtabell för ansökan

Ansök genom att skicka din ansökan (på engelska) om att vara värd i utställningsområdet på WCEF2023 till contactus.wcef@sitra.fi senast den 19 mars 2023, 23.00 CET. Urvalet görs i mars och alla sökande kommer att informeras via e-post.

Mer information

Kontakta oss

Vad handlar det om?