uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Hae näytteilleasettajaksi Maailman kiertotalousfoorumiin

Maailman kiertotalousfoorumi WCEF2023:n näyttelyalue Helsingin Messukeskuksessa tuo valikoituja kiertotalousratkaisuja eri puolilta maailmaa valokeilaan. Haluaisitko esitellä ratkaisusi maailmanlaajuiselle yleisölle?

Julkaistu

WCEF2023:n järjestäjät Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra ja Nordic Innovation, joka toimii Pohjoismaiden ministerineuvoston alaisuudessa, toivottavat niin suuret kuin pienet yritykset ja organisaatiot tervetulleiksi hakemaan näytteilleasettajaksi WCEF2023-konferenssiin. Voit tutustua WCEF2019:n erilaisiin näytteilleasettajiin.

Hakuprosessi

Hakukriteerit

Valinnassa painottuvat skaalautuvia kiertotalousratkaisuja – sellaisia, jotka kannustavat maailmaa kohti luontopositiivista tulevaisuutta ja auttavat ratkaisemaan joitakin ilmastonmuutoksen, saasteiden ja luontokadon juurisyitä. Arvostamme eri näkökulmia kiertotalouteen ja ratkaisuja, jotka kiihdyttävät siirtymää regeneratiiviseen ja kriisinsietokykyiseen talouteen, kuten kiertotalouden mukaiset suunnitteluperiaatteet, uudet liiketoimintamallit, käännetyt kierrot ja mahdollistavat ratkaisut. Voit tutustua viiteen kiertotalouden liiketoimintamalliin ja 96 tapaukseen Suomesta.

Hakijan tulee sitoutua olemaan aktiivisesti paikalla WCEF2023:n näyttelyalueella koko WCEF2023:n pääohjelman ajan Helsingin Messukeskuksessa 30.–31.5.2023.

Kaupankäynti ja myynti ei ole sallittua messualueella. Foorumin kieli on englanti. Tutustu lisäehtoihin ja näytteilleasettajien sääntöihin.

Näyttelyosaston ominaisuudet ja kustannukset

Näyttelyalueelle tulee noin 40 osastoa. Kunkin osaston peruskokoonpano sisältää seinän, jossa painatus (brändättävissä, suunnittelutyö ei sisälly), pöydän ja kaksi tuolia, laatikon pientavaran säilyttämiseen, logon näyttelyosaston yläosassa sekä valot ja sähkön kolmelle laitteelle.

Näyttelyosaston koko on 2 m2, ja hinta peruskokoonpanolla on 1 480 euroa + ALV. Näytteilleasettaja voi lisähinnasta hankkia osastolleen käyttöön 40-tuumaisen näytön (480 euroa + ALV), kannettavan tietokoneen (280 euroa + ALV), iPadin (180 euroa + ALV) ja lisätuolin (40 euroa + ALV).

Näytteilleasettajat vastaavat myös omista matka- ja muista kuluistaan.

Huomaa, että WCEF2023 järjestetään kiertotalouden periaatteiden mukaan, joten ethän tuo osastoille tulevaisuuden jätettä.

Hakuaikataulu

Hae näyttelyosastoa lähettämällä englanninkielinen hakemuslomake osoitteeseen contactus.wcef@sitra.fi viimeistään 19.3.2023 klo 23.00. Valinta tehdään maaliskuun aikana ja hakijoille ilmoitetaan valinnoista sähköpostitse.

Lisätiedot

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?