Paula Laine

Johtaja, Ennakointi ja strategia

Paula Laine johtaa strategiayksikköä, joka vastaa strategiatyön lisäksi tutkimuksesta, ennakoinnista ja koulutuksesta. Tutkimuksen ja ennakoinnin avulla saadaan tietoa yhteiskunnan muutosvoimista, joihin pyritään vaikuttamaan tarpeen mukaan. Koulutustoiminnan tavoitteena on vuorostaan vahvistaa suomalaisten päättäjien ja vaikuttajien kykyä tarttua yhdessä tulevaisuuden keskeisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Paulalla on 12 vuoden kokemus strategiatyön johtamisesta tietoliikennealalla. Hänen mielestään yhteiskunnassa tulisi materiaalisen elintason ohella kiinnittää huomiota myös muihin tekijöihin, jotka vaikuttavat ihmisten hyvinvointiin. Paulan motto kuuluukin, että ”Onnellisuus on menestyksen mitta”.

Aiheet ja hankkeet, joiden parissa tämä henkilö työskentelee

Tältä kirjoittajalta

  1. Jääpaloja lumessa

   Kestävyyskriisi korviemme...

   Blogit 0

   Jotta voisimme tarttua tulevaisuuden haasteisiin on meidän lisättävä tietoisuuttamme mielemme ja ajattelumme rajoitteista.

   1 vuosi sitten kirjoittajalta Paula Laine
  2. nainen ja ilmapallo

   Terveisiä Säätytalolle:...

   Blogit 0

   Ajatus noin viiden strategisen tavoitteen hallitusohjelmasta on nyt kaikille tuttu. Miksei tätä ole keksitty aiemmin? Eikun hetkinen!

   1 vuosi sitten kirjoittajalta Paula Laine
  3. Ihmisiä kaupungilla

   Sitran trendit:...

   Artikkelit 0

   Keskinäisriippuvaisessa yhteiskunnassa erilaisuuden yhdistely osaksi kokonaisuutta on taito, jota tarvitsemme jatkossa entistä enemmän.

   1 vuosi sitten kirjoittajalta Paula Laine
  4. Sitran toimisto

   Sitra rekrytoi: analyytikko...

   Uutiset 0

   Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan ja mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi monipuolisesti.

   4 vuotta sitten kirjoittajalta Paula Laine
2017 Sitra | käyttöehdot