Hyvää huomista -tulevaisuuspodcast

Tulevaisuus ei tapahdu, se tehdään. Sitran tulevaisuuspodcast kertoo, mihin olemme menossa ja miten voimme vaikuttaa huomisen maailmaan jo tänään. Mistä on kyse?

UUSIN JAKSO

KAIKKI JAKSOT

MISTÄ ON KYSE?


 

Ahdistaako ilmastonmuutos? Miten tekoäly muuttaa tapoja, joilla olemme tekemisissä muiden ihmisten kanssa, puhuttiinpa sitten Facebook-kavereista tai demokraattisesta päätöksenteosta?

Sitran Hyvää huomista -tulevaisuuspodcast etsii vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin, pohtii eri ratkaisuvaihtoehtoja sekä selvittää, miten voimme vaikuttaa huomisen maailmaan jo tänään.

Tulevaisuuspodcast on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostavat tulevaisuuteen mahdollisesti vaikuttavat heikot signaalit tai maailmaa jo nyt muokkaavat megatrendit sekä se, miten nämä tuntuvat arjessamme jo tänään.

Podcastin jakson kuunneltuasi tiedät käsitellystä aihepiiristä aiempaa enemmän, olet kokenut aiheeseen liittyvän oivalluksen ja tunnet, että tulevaisuuteen voi vaikuttaa. Me emme (vain) listaa ongelmia vaan etsimme myös ratkaisuja.

Voit kuunnella ja tilata podcastia Spotifyssa tai Apple Podcasteissa (iTunes), mistä se löytyy mm. hakusanoilla ”hyvää huomista”. Kommentoi, kysy ja keskustele Twitterissä hastagilla #tulevaisuuspodcast

Sitran toiminta perustuu visioon, jossa Suomi menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijä. Kaiken kehittämisen tavoiteena on hyvä elämä, jota eletään maapallon kantokyvyn rajoissa.

LISÄÄ PODCASTIEN AIHEISTA