Siirry suoraan sisältöön

REILUN DATATALOUDEN YRITYSVASTUUFOORUMI

Yritysvastuufoorumissa asiantuntijat jakavat ja saavat tietoa sekä oppivat toisiltaan datan ja yritysvastuun välisestä yhteydestä. Foorumissa luodaan pohjaa yritysten kestävälle datankäytölle ja myöhemmin rakentuvalle Euroopan laajuiselle Data & yritysvastuu -verkostolle.

MISTÄ ON KYSE?

Yritysvastuufoorumin yhteisö luo yhdessä perustukset reilulle ja kestävälle datataloudelle osana yritysvastuuta.

Foorumin työryhmissä tunnistetaan parhaita käytäntöjä, jaetaan kokemuksia ja rakennetaan yhdessä kestävää datataloutta, joka hyödyttää sekä yrityksiä että sen asiakkaita – siis meitä kaikkia.

Kenelle tarkoitettu?

Yritysvastuufoorumi on tarkoitettu yrityksille sekä yritysten päättäjille ja asiantuntijoille ja eri toimialojen ammattilaisille esimerkiksi seuraavilla alueilla:

  • yritysvastuu, yhteiskuntavastuu
  • liiketoiminnan tai asiakassuhteiden kehittäminen, strategia
  • tietojärjestelmät
  • henkilödatan hallinta, tietoturva, identiteetin hallinta, lakiasiat tietosuoja-asetus (GDPR)
  • johtaminen.

Miksi mukaan?

Koska uskot, että reilu datanvaihto organisaatioiden kesken on saavutettavissa ja tuo uutta kasvua. Koska sinulla ja yritykselläsi on osaamista, näkemystä ja halua oppia ammatillisesti myös muilta. Haluat innostua reilun datatalouden mahdollisuuksista ja olla osana kehittämässä sitä edistäviä toimintatapoja ja työkaluja. Haluat olla mukana etujoukossa näyttämässä mallia muille.

Miten mukaan?

Ilmoittautumalla helposti ja vaivattomasti – täytä vain lomake 31.12.2019 mennessä.

Kolme kertaa kevään 2020 aikana kokoontuva foorumi luo yritysvastuun uutta ulottuvuutta. Osallistujat pääsevät omalla asiantuntijuudellaan määrittämään kuinka se tapahtuu.

Ryhmän työskentelykieli keväällä 2020 on pääsääntöisesti suomi, mutta materiaaleja kuten parhaita käytäntöjä tai vinkkilistoja voidaan julkaista myös englanniksi.

Ota yhteyttä

Johtava asiantuntija, IHAN- Ihmislähtöinen datatalous, Sitra

+358 (294) 618 406

tiina.harkonen@sitra.fi

Mistä on kyse?