ihmiset

Alex Gustavsson

Asiantuntija, IT ja digitaaliset palvelut

Kuka?

Alex Gustavsson toimii asiantuntijana Sitran tieto- ja asiakirjahallinnossa. Hän huolehtii siitä, että sitralaisten käytössä on toimivat ja ajantasaiset työvälineet ja ratkaisee tämän ohella erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi verkkostriimaukset ja pilvipalveluiden ylläpitotehtävät.

Mitä?

Alexilla on kuuden vuoden kokemus erilaisista tietohallinnon tehtävistä. Sitra-ura alkoi sijaisuudesta syksyllä 2013. Ennen Sitraa hän on työskennellyt mm. Finnveralla ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seurassa.

Koulutukseltaan Alex on tietoverkkoihin suuntautunut tietotekniikan AMK-insinööri. Hän valmistui Metropolia Ammattikorkeakoulusta keväällä 2015.

Häh?

Alexin vapaa-aika kuluu kirjojen, musiikin, elokuvien ja amerikkalaisten TV-sarjojen parissa. Hän seuraa myös taloutta ja politiikkaa ja nauttii ulkoilusta Helsingissä meren äärellä ja Inkoon luonnossa.

Alex ennustaa että pilvipalvelut yleistyvät voimakkaasti ja että virtuaali- ja lisätty todellisuus sekä esineiden internet tulevat mullistamaan työnteon ja yhteiskunnan