Siirry suoraan sisältöön

Alexander Kohl

Projektikoordinaattori, Resurssiviisas kansalainen, Sitra


Mitä?

Alexander Kohl toimii projektikoordinaattorina Resurssiviisas Kansalainen-avainalueella. Työssään hän keskittyy erityisesti nuorten suomalaisten ilmastoasenteiden tutkimiseen, tavoitteenaan löytää keinoja joilla innostaa nuorisoa kohti kestävämpiä elämäntapoja.

Kuka?

Alexanderiin kannattaa olla yhteydessä, jos on kiinnostunut kuulemaan miten suomalainen nuoriso suhtautuu ilmastonmuutokseen ja sen torjumiseen, ja millä keinoilla nuoria pystytään aktivoimaan tekemään kestävämpiä arjen valintoja.

Koulutukseltaan Alexander on gradua vaille valmis ympäristöjohtamisen maisteri Jyväskylän yliopistosta. Kansainväliset maisteriopinnot ovat kehittäneet kykyjä tunnistaa ja hyödyntää kestävyysratkaisujen tuomia mahdollisuuksia yrityksille. Kansainvälistä kokemusta on karttunut myös Kroatiassa vietetyn opiskelijavaihdon myötä.

Häh?

Töiden ulkopuolella Alexanderia innostaa erityisesti ruoanlaitto, livemusiikki, elokuvat ja ystävien kanssa vietetty aika. Lenkkeilyn ja uimisen lisäksi luonnossa liikkuminen antaa lisävirtaa arkeen.

Alexander uskoo, että vuonna 2030 synteettistä lihaa löytyy jo valtaosan lautasilta.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?