Anna-Leena Mansikkala

Projektiassistentti, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra

+358 (294) 618 433

Kuka?

Anna-Leena toimii projektiassistenttina Sitran Osaamisen aika -avainalueella sekä muissa Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen projekteissa. Hän huolehtii tapahtumien ja tilaisuuksien käytännönjärjestelyistä ja siitä, että osallistuja voi tapahtumassa ollessaan keskittyä olennaiseen eli asiasisältöön ja toisten läsnäolijoiden kohtaamiseen.

Mitä?

Anna-Leenaan voi olla yhteydessä, jos Osaamisen aika -avainalueen tapahtumien käytännönjärjestelyistä tulee kysyttävää. Anna-Leenalla on pitkä työkokemus tapahtumien järjestämisestä, markkinoinnista ja erilaisista back office -tehtävistä. Lisäksi hän on työskennellyt museoissa apulaistutkijana ja oppaana.

Tutkintoja Anna-Leenalla on plakkarissa jo useampia. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri (Suomen ja Pohjoismaiden historia, HY) ja julkaisugrafiikan ammattilainen (TAKK).

Häh?

Anna-Leenan suurimpia intohimoja ovat 1500–1600-lukujen historia, scifikirjallisuus ja kuntoliikunta. Vapaa-aikana hänet löytää todennäköisimmin lenkkipolulta tai jalkapallokentältä.

Anna-Leena uskoo, että tielle parempaan tulevaisuuteen tarvitsemme oppeja menneisyydestä.

Mistä on kyse?