Annette Ekengren

Projektikoordinaattori, Viestintä, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra

Kuka?

Annette Ekengren työskentelee harjoittelijana Sitran viestintätiimissä avustaen myös kilpailukykyinen ja reilu kiertotalous -tiimiä erilaisissa viestinnän tehtävissä. Annetten työtehtäviin kuuluu visuaalisten materiaalien suunnittelua, kaikenlaisten tekstien kirjottamista ja editoimista sekä Sitra.fi-sivuston ajan tasalla pitämistä.

Mitä?

Annettea kiinnostaa se, miten kestävyydestä ja kiertotaloudesta viestitään. Annetten mielestä kestävyys aiheena kilpailee kaiken muun kohinan kanssa. Siksi siitä pitäisi viestiä tavalla, joka paitsi herättää ihmisten mielenkiinnon myös saa heidät toimimaan.

Pääaineenaan Annette on opiskellut viestintää Helsingin yliopistossa, josta hän valmistuu pian valtiotieteiden maisteriksi. Sivuaineopinnoissaan Annette on syventynyt sosiaalipsykologiaan ja estetiikkaan ja vaihto-opiskelunsa hän suoritti Etelä-Koreassa. Annette on aiemmin työskennellyt muun muassa markkinoinnin strategiatyön parissa ja tuottamistehtävissä suunnittelutoimistossa.

Häh?

Annette viettää paljon aikaa Turun saaristossa mökillään ja nauttii parhaillaan syksystä, taiteesta, kirpputoreista ja retkistä ystävien ja perheen kanssa.

Hänen mielestään tieto lisää turvaa, minkä vuoksi Sitran kaltainen tulevaisuustalo on suomalaisten – ja myös muun maailman – onni.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?