ihmiset

Anniina Rönkä

Projektikoordinaattori, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra


Kuka?

Anniina Rönkä työskentelee Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen toiminnossa Designer-harjoittelijana oppimismuotoiluun liittyvien prosessien parissa. 

Mitä?

Ota yhteyttä Anniinaan, kun haluat edistää luovuutta, oppimista, vuorovaikutusta, kokonaisvaltaista hyvinvointia tai yhteisöllisyyttä.

Anniina on vuosien saatossa kerryttänyt luovaa ja pedagogista osaamista tanssin kentältä. Aiemmalta koulutukseltaan hän on tanssinopettaja. Viime vuosien aikana hän on hakeutunut työyhteisöjen oppimisen ja kehittämisen maailmaan. Viimeisin tutkintotodistus jäi takataskuun yhteisöpedagogin ja työyhteisöjen kehittäjän opinnoista.

Opinnäytetyössään Anniina tarkasteli oppimismuotoilua ja sen vaikuttavuuden ulottuvuuksia kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Muotoilu- ja vaikuttavuusajattelun kautta työskentely tuntuu Anniinasta luontevalta, ja niihin liittyvää sisältöä hän on innostunut oppimaan lisää.

Häh?

Vapaa-ajallaan Anniina tekee mielellään kaikkea luovaa – hän maalaa, ompelee, sisustaa, tekee kukka-asetelmia ja koruja. Pienen lapsen äitinä Anniina puuhailee perheensä kanssa sekä tutkii elämän ilmiöitä, ulkoilee, tapaa ystäviään ja harrastaa kulttuuria.

Anniina uskoo, että parempi huominen on mahdollinen ja hän haluaa olla mukana rakentamassa sellaista tuleville sukupolville.