ihmiset

Anu Mänty

Johtava asiantuntija, Kestävyysratkaisut

Kuka?

Anu nopeuttaa siirtymistä hiilineutraaliin yhteiskuntaan Kestävyysratkaisut-teemalla ja erityisesti kansainvälisessä kehitystiimissä.

Mitä?

Anulla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä globaaleissa yrityksissä, kuten Nokia ja Unilever, ja yli 10 vuoden kokemus kestävän liiketoiminnan kehittämisestä. Anu on suunnitellut maailman kiertotalousfoorumin (WCEF) ohjelmasisältöä ja tapahtumakokemusta vuodesta 2017.

Anu aloitti Sitrassa kestävän arjen projekteissa vuonna 2016 . Hän johti selvityksiä, jotka liittyvät kestäviin kulutustottumuksiin ja 1,5 asteen elämäntapoihin Suomessa ja maailmalla sekä kehitti erittäin suositun hiilijalanjälkeä mittaavan elämäntapatestin 2018. Testiä on tehty jo yli 925 000 kertaa, ja se on integroitu valtioneuvoston Sitoumus2050-palveluun sekä lukuisiin kaupallisiin palveluihin.

Häh?

Anu on innokas elinikäinen oppija. Hän on päivittänyt yliopisto-opintojaan kestävän liiketoiminnan johtamisesta Cambridgen yliopistossa ja tekoälystä Massachusetts Institute of Technology MIT: ssä. Anu ylistää kestäviä elämäntapoja, pyöräilee työmatkat ja nauttii vapaa-ajastaan kulttuurin ja ulkoilun parissa.