ihmiset

Camilla Aspivaara

Projektikoordinaattori, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Kuka? 

Camilla Aspivaara on viestinnän harjoittelija ja erityisesti mukana Reilu datatalous -teeman viestinnässä.  

Mitä? 

Camilla on kerryttänyt yhteiskuntatieteellistä osaamista ympäristöalan ja kestävän kehityksen teemoissa. Hän viimeistelee ympäristöpolitiikan maisteriopintojaan Itä-Suomen yliopistossa, jonka jälkeen hänen tavoitteenaan on edistää tulevaisuustyön tekemistä viestinnän keinoin. 

Viime vuosina Camilla on suunnitellut kaupungin ajankohtaisviestintää, järjestänyt tapahtumia ja tehnyt sisällöntuotantoa sosiaalisessa mediassa. Viestinnän lisäksi Camillan sydän sykkii ympäristöasioille ja tulevaisuudessa hän haluaa jatkaa vaikuttavan viestinnän tekemistä taatakseen reilun tulevaisuuden kaikille.  

Camilla uskaltaa mennä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti omien osaamisalueidensa ulkopuolelle oppiakseen uutta ympäröivästä maailmasta.  

Häh?  

Vapaa-ajalla Camillan voi löytää joko lenkkipoluilta koiransa kanssa, keikoilta kuuntelemassa live-musiikkia tai keittiöstä kokeilemassa uusia reseptejä. 

Camilla uskoo, että paremman huomisen rakentamisessa viestinnän merkitys tulee entisestään vahvistumaan ja tulevaisuuden yhteiskunnassa kaikki viestivät.