Siirry suoraan sisältöön

Ernesto Hartikainen

Johtava asiantuntija, Sitra

+358 (294) 618 212

Kuka?

Ernesto Hartikainen on Kiertotalous-avainalueen asiantuntija. Monikielisen ja hymyilevän ”kiertotalousdiplomaatin” työkuvaan kuuluvat vastuu World Circular Economy Forum 2017 -tapahtuman ohjelmasta sekä kiertotalouden konseptien tuominen Suomen metsiin.

Mitä?

Ole Ernestoon yhteydessä, jos haluat tietää WCEF2017 –foorumin sisällöistä tai mitä Suomessa voisi tehdä metsien paremman hyödyntämisen eteen kiertotalouden näkökulmasta.

Sitrassa Ernesto on aiemmin perehtynyt EU:n kiertotalousasioihin, tutkinut globaaleja megatrendejä ja pitänyt esityksiä taloudesta, tulevaisuudesta ja – usko tai älä – jopa kirjastoista! Hän on myös kokeillut siipiään yrittäjänä, konsultoinut globaaleja yrityksiä uusista metsä- ja energia-alan liiketoimintamahdollisuuksista ja järjestänyt kuubalaisia lattaritanssifestareita Helsingissä.

Tutkintoja Ernestolta löytyy teknologiasta (DI) ja taloudesta (KTM).

Häh?

Vaikka Ernesto toivookin ehtivänsä kokeilemaan Steamista tai Humble Bundlesta lähiaikoina hankittuja pelejään, siihen kahden pienokaisen nukuttaminen jättää hyvin harvoin aikaa.

Ernesto uskoo, että vuonna 2030 henkilökohtaiset virtuaaliassistentit palkitsevat ihmisiä mikromaksuilla hyvinvointia ja ympäristöä kohentavista teoista.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?