Siirry suoraan sisältöön

Ernesto Hartikainen

Projektijohtaja, Sitra


Kuka?

Ernesto Hartikainen on Hiilineutraali kiertotalous -teeman johtava asiantuntija. Monikielisen ja hymyilevän ”kiertotalousdiplomaatin” työkuvaan kuuluvat teeman strategiset kysymykset, avainalueiden yhteiset asiat ja kansainvälinen yhteistyö mukaan lukien WCEF-foorumeiden sisällöllinen neuvonanto. Ernesto toimii myös teemajohtajan tukena.

Mitä?

Ole Ernestoon yhteydessä, jos kaipaat asiantuntemusta kiertotalous- ja ilmastokysymyksissä tai haluat keskustella Sitran hiilineutraalin kiertotalousteeman strategiasta ja uusista avauksista.

Sitrassa Ernesto on aiemmin perehtynyt mm. globaaleihin ja EU:n kiertotalousasioihin, biotalouteen ja strategiseen ennakointiin. Aiemmalla työurallaan hän on tehnyt töitä metsä- ja energiateollisuudessa ja liikkeenjohdon konsulttina.

Tutkintoja Ernestolta löytyy kemiallisesta puunjalostusteknologiasta (DI) sekä johtamisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta (KTM).

Häh?

Vapaa-ajallaan Ernesto tanssii. Hänen signature move oli aikoinaan skorpioonista hollow-backiin. Nykyään hän tyytyy macheteen.

Ernesto uskoo, että tulevaisuudessa naureskellaan ihmisten nykyistä tapaa kantaa henkilökohtaisia tietokoneitaan taskuissaan ja käsilaukuissaan, kun on selkeästi kätevämpää pitää striimaavaa mikrosiruprojektoria ohimolla.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?