Eveliina Huurre

Projektijohtaja, Sosiaali- ja terveyspalveluiden rahoitus, Sitra

+358 (294) 618 228

Kuka?

Eveliina Huurre vetää Sitrassa 2014 käynnistynyttä sosiaali-ja terveydenhuollon rahoitus -projektia. Projektin päätyö on tällä hetkellä kansallinen palvelupaketti-hanke jossa soten kustannukset ja toimintatiedot tehdään avoimiksi, läpinäkyviksi ja vertailtaviksi.

Mitä?

Aiemmin Eveliina on työskennellyt terveyspalvelujen johtajana julkisella sektorilla ja terveyskeskuspalveluiden sekä yhteiskuntasuhteiden johtajana terveydenhuollon yksityissektorilla. Lähes 20 vuoden työkokemus sote-sektorilla on vahvistanut Eveliinan näkemystä siitä, että tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskunta tarvitsee jatkuakseen kaikkien toimijoiden, niin yksilöiden kuin yhteisöjenkin yhteistyötä.

Häh?

Perhe ja ystävät täyttävät vapaa-ajan tehokkaasti, mutta onneksi aikaa löytyy myös joogaan ja aamulenkkeihin koiran kanssa. Rakkain harrastus on kuitenkin ruuanlaitto ja elämänohjeena siihen liittyen voisikin siteerata näytelmäkirjailija Maria Jotunia; ” Kun syö kyllikseen, ajattelee sivistyneesti ja ihmeen hienosti monesta asiasta”.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?