Siirry suoraan sisältöön

Hanna Mattila

Asiantuntija, Kiertotalous, Sitra

+358 (294) 618 463

Kuka?

Hanna Mattila työskentelee asiantuntijana Kiertotalous-avainalueella. Hannan osaamista on luonnonvarojen käytön kestävyys.

Mitä?

Hannalla on kokemusta kiertotalouden ja erityisesti ruokajärjestelmän eri ulottuvuuksista. Hän on työskennellyt virkamiehenä ruoka- ja ilmastopolitiikassa niin kansainvälisellä, EU- sekä kansallisellakin tasolla. Hän on toimittanut tietokirjan ”Vähemmän lihaa. Kohti kestävää ruokakulttuuria” (Gaudeamus 2016). Hän on perustajajäsen asuinalueensa ruokapiirissä ja lähiruokarengas REKOssa. Koulutukseltaan Hanna on maatalous- ja metsätieteen maisteri.

Hannaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos haluaa tehdä yhdessä Suomesta kestävän ruokajärjestelmän mallimaan, niin tuottajille kuin kuluttajillekin.

Häh?

Vapaa-ajalla Hanna yrittää liikuttaa itseään ja perhettään. Hanna yrittää myös lukea monipuolisesti ja jauhaa lukemisistaan lukupiireissä.

Hanna toivoo, että tulevaisuudessa ruuan tuotanto ja kulutus on yhtä suurta elämystä, jossa ruokajärjestelmän jokainen yksikö toimii koko yhteiskunnan parhaaksi.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?