Siirry suoraan sisältöön

Heli Parikka

Asiantuntija, IHAN- Ihmislähtöinen datatalous, Sitra

+358 (294) 618 440

Kuka?

Heli Parikka uskoo kehityksen parantavaan voimaan ja työskentelee siksi asiantuntijana IHAN®-avainalueella, jossa rakennetaan reilua ihmislähtöistä datataloutta. Lisäksi hän on mukana Isaacus-hankkeessa, jossa rakennetaan uutta hyvinvointitiedon hyödyntämistä sujuvoittavaa toimijaa Suomeen.

Mitä?

Heliin voit olla yhteydessä kun haluat keskustella hankkeiden sidosryhmäyhteistyöstä, datataloudesta tai hyvinvointidatan hyödyntämisestä kansalaisen ja yksilön näkökulmasta.

Heli on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työkokemusta on karttunut julkiselta sektorilta ensi sijassa hanke- ja kehittämistehtävistä lähes kymmenen vuoden ajalta.

Häh?

Vapaa-ajallaan Helin löytää todennäköisesti lenkkipolulta koiran kanssa tai intoilemassa uusista kulttuuriin, liikuntaan tai luontoon liittyvistä löydöistään. Aina akuuttia ja ikuista matkakuumettaan Heli hoitaa haaveilulla ja satunnaisella matkailulla.

Heli uskoo, että tulevaisuus on turvattu jos jokainen, joka kykenee, tekee osansa sen eteen. Ja jos yhdessä huolehditaan myös niistä, jotka eivät kykene.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?