ihmiset

Henna Hiilamo

Asiantuntija, Uudistuva päätöksenteko

Kuka?

Henna Hiilamo työskentelee demokratian uudistamiseksi ja osallisuuden vahvistamiseksi Uudistuva päätöksenteko -projektissa. Hän koordinoi ja tuottaa erilaisia selvityksiä ja edistää sidosryhmätyötä eduskuntatyön ja lainsäädäntöprosessien uudistamisen tukemiseksi.

Hennaa inspiroi demokratian rakenteiden ja toimintatapojen uudistaminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja sosiaalisen inkluusion sekä hyvinvoinnin edistäminen.

Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineena yhteiskuntapolitiikka.

Mitä?

Hennaan kannattaa olla yhteydessä demokratian kehittämiseen liittyen mm. lainsäädäntöprosessien ja eduskunnan uudistamistyöhön liittyvissä asioissa.

Henna on työskennellyt aiemmin Sitrassa Kansanvallan peruskorjaus -projektissa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen liittyvissä projekteissa: Ihminen edellä ja Sosiaali- ja terveyspalveluiden rahoitus.

Aiemmin hän on työskennellyt eduskunta-avustajana vuosina 2011-2015.

Häh?

Vapaa-ajallaan Henna rakastaa luontoretkiä, mökkeilyä ja kaikenlaista vesiurheilua. Kesälajeissa suosikkeja ovat uinti ja purjehdus ja talvisin veri vetää syntyperäistä lahtelaista lumilaudan ja maastohiihtosuksien päälle.