ihmiset

Iina Santamäki

Asiantuntija, Reilu datatalous

Kuka?

Iina on systeemiajattelija sekä kestävän ja hyvinvoivan tulevaisuuden rakentaja. Hän haluaa varmistaa, että Reilu Datatalous -teemalla uusia ilmiöitä kuten web3.0:aa tarkastellaan kokonaisvaltaisesti. Iina visualisoi monimutkaisia ilmiöitä selkeiksi kokonaiskuviksi, jotka auttavat rakentamaan yhteistä ymmärrystä.

Mitä?

Iina haluaa edistää yhteistyötä ja vuoropuhelua päättäjien ja ruohonjuuritason toimijoiden välille. Hän uskoo, että kestävä ja hyvinvoiva tulevaisuus rakennetaan yhdessä toisiamme kunnioittaen. Iinan viimeisin tutkinto, M.Sc. in Strategic Leadership towards Sustainability, yhdistää systeemi- ja kestävyysajattelun ja antaa eväät rakenteellisen muutoksen fasilitointiin ja johtamiseen. Iina kannattaa pyytää paikalle, kun tarvitaan hahmotusta kokonaiskuvaan tai sillanrakentajaa eriävien näkemysten välille.

Häh?

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Iinalle tärkeää. Vapaa-ajalla hänet voi bongata lenkki- tai hiihtopolulta, joogaamasta, hyvän aamupalan ääreltä, laulutunnilta, kirjoittamasta tai läheisten ihmisten kanssa. Iina uskoo, että kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja läsnäolon merkitys työelämässä korostuu. Se puolestaan mahdollistaa paremmat ratkaisut.