ihmiset

Joel Lindqvist

Projektikoordinaattori (pitkällä vapaalla), Digitaalinen valta ja demokratia

Kuka?

Joel toimii projektikoordinaattorina Sitran Demokratia ja osallisuus -teeman Digitaalinen valta ja demokratia -projektissa. Joel muun muassa koordinoi projektia, tekee sidosryhmätyötä, viestii sekä tuottaa selvityksiä ja tapahtumia.

Mitä?

Joelilla on hyvä käsitys digitaalisen vallankäytön, demokratian edistämisen ja reilun datatalouden risteyskohdista. Opintojensa ansiosta Joel ymmärtää niin laajoja yhteiskunnallisia kysymyksiä kuin aikamme ekologisia kriisejä. Joeliin kannattaa ottaa yhteyttä projektiin liittyvissä käytännön asioissa ja yhteistyötarjousten merkeissä.

Aiemmin Joel on toiminut muun muassa opiskelijaliikkeessä, opetus- ja kulttuuriministeriössä kansainvälisten asioiden parissa sekä tutkimustehtävissä, aiheena yhteiskehittämisen politiikka.

Häh?

Vapaa-ajalla Joel tykkää mennä fillarilla joka paikkaan ja liikkua kiipeilyn, joogan sekä frisbeegolfin parissa. Myös hyvä musiikki, kaikki esteettinen ja maanalaiset diskoteekit ovat lähellä sydäntä.

Tekeillä olevassa gradussaan Joel ihmettelee yhteiskuntiemme kasvuriippuvuuksia. Somesta löydät Joelin parhaiten Twitteristä. Huonekasveja häneltä löytyy noin 60 kappaletta.