Karoliina Ohrankämmen

Asiantuntija, IHAN- Ihmislähtöinen datatalous, Sitra

+358 (294) 618 231

Kuka?

Sote-rahoituksen tiimin rämäpää Karoliina Ohrankämmen tekee työtä sosiaali- ja terveydenhuollon uudenlaisen raportoinnin ja ohjauksen työkalun kanssa. Hänen työpäivänsä kuluvat sote-palvelupaketteihin liittyvien hankkeiden parissa. Karoliina rakastaa projektien hallintaa ja monimutkaisten asioiden kiteyttämistä selkään muotoon.

Mitä?

Kun haluat tietää Sitran työstä liittyen sote-palveluiden tiedolla johtamiseen ja siihen, miten saamme vertailukelpoista ja läpinäkyvää dataa sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmän johtamisen tueksi, ole toki yhteydessä Karoliinaan.

Karoliina on Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan kasvatti, jota on aina kiinnostanut ihmislähtöinen kehittäminen ja kieli muutoksen airueena.

Häh?

Karoliina on sydämeltään ikuinen ponityttö. Vapaa-aika kuluu luonnon helmassa joko hevosen selässä tai patikoiden. Hänen suuri haaveensa olisi asua maaseudun rauhassa ja ehkä juuri siksi Karoliina uskoo työn tekemisen murrokseen, jossa työ ei enää ole paikkaan sidottua.

Karoliina uskoo, että digitalisaatio ja teknologia ovat hyviä renkiä muutoksessa, mutta rakenteet uudistuvat ensi kädessä ihmisten toiminnan myötä.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?