Siirry suoraan sisältöön

Katri Vataja

Johtava asiantuntija, vaikuttavuusarviointi ja strategiaprosessit, Sitra


Kuka?

Katri vastaa Sitrassa vaikuttavuusarvioinnista ja strategiaprosessien fasilitoinnista. Hänen tehtävänään on varmistaa, että arviointien kautta saadaan korkealaatuista tietoa strategisen johtamisen tueksi, toiminnan kehittämiseksi ja kestävän hyvinvoinnin edistämiseksi.

Mitä?

Katrilla on noin viidentoista vuoden kokemus työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisen, strategiatyön sekä tutkimuksen ja arvioinnin parista. Hän on koulutukseltaan sosiologi ja väitellyt hallintotieteiden tohtoriksi kehittämistyön ja arvioinnin teemoista.

Katriin kannattaa olla yhteydessä, jos vaikuttavuuden arviointiin, strategiaan ja organisaatioiden kehittämiseen herää kysymyksissä.

Häh?

Vapaa-aikaa Katri viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa urheillen ja ulkoillen. Hänet saa helposti houkuteltua mukaan kaikenlaisiin tempauksiin, erityisesti jos niihin liittyy liikuntaa, kulttuuria tai hyvää ruokaa mukavassa seurassa!

Katri uskoo että tulevaisuuden työelämässä menestyäksemme tarvitsemme yhä enemmän ennakkoluulotonta yhdessä tekemistä ja uuden oppimiseen kannustavaa kulttuuria.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?