ihmiset

Katri Vataja

Johtaja, Ennakointi ja strategia

Kuka?

Katri vastaa Sitrassa ennakointi- ja strategiatoiminnoista. Ennakointitiimi keskittyy parhaista kansainvälisistä think tank käytännöistä ammentavaan yhteiskunnalliseen analyysiin, selvitystoimintaan ja tiedon hyödyntämistä tukevaan sidosryhmäyhteistyöhön. Ennakointi tuottaa tietoa erilaisista tulevaisuuden kehityssuunnista, esimerkiksi megatrendeistä ja heikoista signaaleista. Strategiatiimi puolestaan fasilitoi Sitran omaa strategiaa, vastaa Sitran toiminnan yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnista sekä tietopalveluista.

Mitä?

Katrilla on noin 20 vuoden työkokemus työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisestä ja strategiatyöstä, niin tutkijana ja kehittäjänä kuin johtamisen ja esimiestyönkin näkökulmista. Hän on koulutukseltaan sosiologi ja väitellyt hallintotieteiden tohtoriksi kehittämistyöstä ja arvioinnista. Kompleksiset yhteiskunnalliset ilmiöt ja johtamisen kysymykset ovat Katrin jatkuvan kiinnostuksen ja oppimisen kohteena.

Häh?

Vapaa-aikana Katri harrastaa liikuntaa eri muodoissa, mieluiten luonnon helmassa perheen ja ystävien kanssa. Viime aikoina hän on innostunut erityisesti polkujuoksusta.

Mistä on kyse?