Siirry suoraan sisältöön

Kirsi Suomalainen

Asiantuntija, Viestintä, Sitra


Kuka?

Kirsi Suomalainen vastaa IHAN® – Ihmislähtöisen datatalouden, Hyvinvoinnin palveluoperaattorin ja Sote-järjestäjän työkalut -hankkeen viestinnästä.

Mitä?

Kirsi on pitkän linjan sitralainen ja kokemusta on kertynyt lukuisista aiheista, kuten lasten ja nuorten sekä ikäihmisten palveluista, työhyvinvoinnista ja johtamisesta, tietojohtamisesta, palveluväylästä ja sähköisestä asioinnista. Kirsin sormet ovat olleet myös Ympäristö-, Kunta- ja Julkishallinnon johtamisohjelman viestinnässä.

Viestintä on ollut Kirsin päätehtävä jo pari vuosikymmentä, ja aiheet ovat vaihdelleet jäänmurtajista, konekääntämisestä ja yritysrahoituksesta sote-uudistukseen, ympäristöön, digitaalisiin palveluihin, hyvinvointiin ja geenitekniikkaan.

Työkokemus Orion Diagnosticasta ja Teknillisen korkeakoulun teknillisen fysiikan osastolta synnyttivät ikuisen kipinän ja kiinnostuksen tieteen seuraamiseen.

Häh?

Vapaa-ajallaan Kirsi on ohjatun kuntoliikunnan suurkuluttaja. Teatteri, tanssitaide ja musiikki vetävät katsomoihin. Perheen yhteisillä matkoilla kolutaan taidemuseoita, patikoidaan luonnossa ja tallotaan suurkaupunkien katuja.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?