Kirsi Suomalainen

Asiantuntija, Viestintä, Sitra


Kuka?

Kirsi Suomalainen vastaa Hyvinvoinnin palveluoperaattorin, Kestävän talouspolitiikkakoulutuksen ja Työelämäpalkinnon viestinnästä. Työlistalla ovat myös Tajua Mut! -toimintamalli lasten ja nuorten kanssa tehtävään yhteistyöhön, digitaalinen palvelutori ja LATU-toimintamalli työyhteisön kehittämiseen.

Mitä?

Kirsi on pitkän linjan sitralainen ja kokemusta on kertynyt lukuisista aiheista, kuten lasten ja nuorten sekä ikäihmisten palveluista, työhyvinvoinnista ja johtamisesta, tietojohtamisesta, palveluväylästä ja sähköisestä asioinnista. Kirsin sormet ovat olleet myös Ympäristö-, Kunta- ja Julkishallinnon johtamisohjelman viestinnässä.

Viestintä on ollut Kirsin päätehtävä jo kaksi vuosikymmentä, ja aiheet ovat vaihdelleet jäänmurtajista, konekääntämisestä ja yritysrahoituksesta sote-uudistukseen, ympäristöön, digitaalisiin palveluihin, hyvinvointiin ja geenitekniikkaan.

Työkokemus Orion Diagnosticasta ja Teknillisen korkeakoulun teknillisen fysiikan osastolta synnyttivät ikuisen kipinän ja kiinnostuksen tieteen seuraamiseen.

Häh?

Vapaa-ajallaan Kirsi on ohjatun kuntoliikunnan suurkuluttaja. Jumppaa, joogaa, taitoluistelua ja kaikenlaista on tullut kokeiltua, kunhan on hauska ryhmä ja hyvä ohjaaja. Teatteri, tanssitaide ja musiikki vetävät katsomoihin. Perheen yhteisillä matkoilla kolutaan taidemuseoita, patikoidaan luonnossa ja tallotaan suurkaupunkien katuja.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?