Siirry suoraan sisältöön

Leena-Kaisa Piekkari

Asiantuntija, kiertotalous, Sitra

+358 (294) 618 227

Kuka?

Leena-Kaisa Piekkari on Kiertotalous-avainalueen asiantuntija. Leena-Kaisan tehtävänä on miettiä, millaisin poliittisin toimin ja ohjauskeinoin voidaan kiertotaloutta edistää parhaiten Suomessa. Leena-Kaisan tavoitteena on mm. yhdistää Ympäristöministeriön ja Sitran osaamista ja yhteistyössä kehittää sekä ideoida perinteistä sääntelyä täydentämään uusia vapaaehtoisuuteen perustuvia toimintamalleja.

Mitä?

Leena-Kaisalla on noin kymmenen vuoden kokemus ympäristökonsultoinnista erityisesti metsä- ja energiateollisuudessa. Viime vuosina Leena-Kaisa on erityisesti kiinnostunut tavoista saada kiertotalous yhä vahvemmin osaksi yritysten liiketoimintaa.

Leena-Kaisa on valmistunut Turun Kauppakorkeakoulusta. KTM-tutkinnon lisäksi Leena-Kaisa on suorittanut ympäristöalaan erikoistuneen koulutusohjelman, minkä aikana syttyi kipinä alalle.

Leena-Kaisaan kannattaa olla yhteydessä, kun haluat kuulla lisää vapaaehtoisista sopimuksista, tai keskustella, miten Sitralla pyrimme vaikuttamaan kiertotalouden edistämiseen erilaisin ohjauskeinoin.

Häh?

Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa erilaisia asioita puuhaten. Illat sujahtavat kulttuurista, urheilutapahtumista, saunasta, lenkkeilystä, hyvästä ruoasta ja mahtavista keskusteluista nautiskellen. Lomat ja viikonloput Leena-Kaisa viettää usein uusiin vieraisiin kulttuureihin tutustumassa tai maaseudun rauhassa.

Leena-Kaisa näkee lähitulevaisuudessa kauppiksen uusien pupujen ryntäävän sankoin joukoin kiertotalouden luennolle, koska se on siisteintä ikinä!