ihmiset

Liisa Poussa

Asiantuntija, Ennakointi, Sitra

Kuka?

Liisa työskentelee Sitran ennakointitiimissä, jossa tuotetaan tulevaisuuteen luotaavaa ennakointitietoa ja tuetaan suomalaista yhteiskuntaa tiedon tulkinnassa ja hyödyntämisessä. Tällä hetkellä Liisan työpöydällä on Tulevaisuuden uudistajat -projekti. Sen ideana on kehittää, kouluttaa ja levittää tulevaisuusajattelun ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen taitoja. Liisa uskoo, että tulevaisuus tehdään nyt ja yhdessä – eli tules mukaan!

Mitä?

Liisan sydän syttyy yhdessä tekemiselle, oli kyse sitten kehittämisestä, ideoinnista tai ongelmien ratkomisesta. Työkaluja hän soveltaa muotoiluajattelusta ja maalaisjärjestä ja uskoo, että luovuus on kuin lihas, jota voi treenata.

Aikaisemmin Liisa on työskennellyt ilmastoviestinnän parissa, konsulttina ja välillä sukeltanut myös työelämätutkimuksen ihmeelliseen maailmaan. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri ja palvelumuotoilija.

Häh?

Liisa relaa kulttuuririennoissa, tykkää katsella maailmaa pyörän selästä ja haaveilee matkoista kaukomaille.  Parasta on aika perheen ja ystävien kanssa.

Mistä on kyse?