Marika Tammeaid

Sitra


Kuka?

Marika Tammeaid suunnittelee ja toteuttaa Julkisen sektorin johtamisen avainaluetta. Hän kohdistaa huomionsa erityisesti siihen, kuinka yhteiskunnallisia uudistumisen haasteita muunnetaan laadukkaaksi, uusia oivalluksia tuottavaksi koulutukseksi. Hän haluaa juurruttaa julkishallintoon osallistuvan yhteistyön kulttuuria.

Mitä?

Marikalla on 18 vuoden kokemus esimiestyöstä valtionhallinnossa ja kymmenen vuoden kokemus ratkaisukeskeisestä kouluttamisesta ja kehittämisestä. Hän on toiminut pitkään julkisen johtamisen laadun arvioinnin parissa ja kansainvälisissä tehtävissä.

Koulutukseltaan Marika on valtiotieteen maisteri, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja.

Marika haluaa olla edistämässä tulevaisuusorientoitunutta ja mahdollistavaa hallintoa sekä arvostavaa, erilaisia näkemyksiä yhteen sovittavaa ja innostavaa johtamista.

Häh?

Tulevaisuuden lisäksi Marika on kiinnostunut historiasta ja läsnäolosta tässä hetkessä. Hänet voikin usein bongata kamera kädessä taltioimassa pieniä ilahduttavia arkisia asioita. Marikalle laadukas arki muodostuu ainakin perhe-elämästä, maailmanmatkailusta, mökkeilystä, kirjallisuudesta ja ystävistä.

Marikan motto on: Mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa ja vahvistuu.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?