ihmiset

Marja Kuukasjärvi

Koulutuskoordinaattori, Koulutus

Kuka?

Marja työskentelee Sitrassa EU:n tulevaisuuden johtamisen koulutuksen koordinaattorina. Työnkuvaan kuuluu vastata EU-koulutuksen kurssijärjestelyiden sujuvuudesta sekä edistää poikkiyhteiskunnallista EU-poliittista yhteistyötä.

Mitä?

Kiinnostus globaaleja kehityskulkuja sekä maailmanpolitiikkaa kohtaan on vienyt Marjan opiskelemaan valtiotieteiden maisteriksi sekä työskentelemään ja opiskelemaan toistuvasti ulkomailla. Ison kuvan yhteiskunnallisen kehityksen lisäksi Marja on kiinnostunut psykologiasta, ihmislähtöisestä kehittämisestä sekä erityisesti tunteiden roolista niin psykologiassa, kuin myös politiikassa.

Sitraan Marja on tullut järjestökentältä sovittelun ja konfliktinratkaisun parista. Työkokemusta löytyy myös valtionhallinnosta Suomen EU-puheenjohtajuuskaudelta sekä Suomen YK-edustustosta.

Häh?

Vapaa-aika kuluu Marjalla useimmiten monipuolisen liikkumisen ja musiikin fiilistelyn parissa. Lomilla hän rakastaa matkustella uusissa paikoissa. Elämän kauniit ja yksinkertaiset asiat, kuten hyvä ruoka sekä arjen jakaminen perheen ja ystävien kanssa tuovat Marjalle iloa arjen keskellä.

Mistä on kyse?