Siirry suoraan sisältöön

Mervi Johanna Soininen

Koulutusassistentti, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra


Kuka?

Johanna (Memmu) Soininen työskentelee koulutusassistenttina Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen tiimissä. Tiimin kokousten ja muiden tukitehtävien lisäksi hän pitää kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksen käytännön järjestelyjen langat käsissä ja toimii yhteyshenkilönä kurssin osallistujiin sekä alumneihin.

Mitä?

Johannalla on tradenomin tutkinto Haaga-Heliasta (palvelujen tuotteistaminen ja markkinointi) ja hän on suorittanut myös matkailualan ja ulkomaankaupan koulutuksen. Aiemmissa työpaikoissa ranskan kielen taidosta on ollut hyötyä niin matkailualan asiakaspalvelutehtävissä kuin kansainvälisessä organisaatiossa vienninedistämistehtävissä. Arvokasta työkokemusta kertyi myös Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa.

Johannaan voi olla yhteydessä kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutukseen ja alumnitoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Häh?

Luonto, liikunta, lukeminen ja leffat sekä rentouttavat että antavat energiaa.  Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus ja Johanna onkin huolissaan lapsiperheiden kasvavasta eriarvoistumisesta.