Siirry suoraan sisältöön

Minna Hemmilä

Projektikoordinaattori, Sitra


Kuka?

Minna Hemmilä toimii projektikoordinaattorina Sitran viestintätiimissä. Työpäivänsä hän viettää erilaisten viestinnän avustavien tehtävien parissa sekä osallistuu digitaalisen viestinnän sisällönsuunnitteluun ja toteutukseen.

Mitä?

Minna on aina kyseenalaistanut ympärillä tapahtuvia asioita. Hän pyrkii hyväksikäyttämään kyltymätöntä tiedonjanoaan kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi. Minna pystyy hahmottamaan suuria asiakokonaisuuksia ja pitää itseään diginatiivina.

Oppeja hän on kerännyt niin sosiologian, sosiaalipolitiikan, viestinnän ja journalistiikan kuin vastuullisen liiketoiminnankin luennoilta. Ihmisten kanssa käydyt keskustelut sekä uusien asioiden rohkea kokeileminen ovat olleet vähintään yhtä tärkeitä oppimismuotoja.

Aiemmin Minna on toiminut Tampereen yliopistossa järjestöaktiivina ja tehnyt viestinnällisiä töitä niin palkallisesti kuin palkattomasti. Opiskelujaan hän on suorittanut sekä Tampereen yliopistossa että Bremenin yliopistossa Saksassa. Yhteiskuntatieteiden maisterin paperit ovat gradua vaille valmiit.

Häh?

Vapaa-ajalla Minna kuluttaa salibandykenttiä sekä kulttuuria sen monissa eri muodoissa. Teatteri on hänen mielestään eräs voimakkaimmista ilmaisumuodoista. Lavalle Minnaa ei saa, mutta katsomossa hän istuu mieluusti.

Vaikka teknologia on yhä suuremmassa roolissa erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, Minna uskoo, ettei teknologian ulottumattomissa tapahtuvaa kohtaamista ja toisen läsnäolon aitoa kokemista voi korvata.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?