ihmiset

Naomi Wuori

Projektikoordinaattori, Kilpailukykyä datasta

Kuka?

Naomi Wuori toimii projektikoordinaattorina Kilpailukykyä datasta -projektissa. Naomi pitää huolen, että projekti etenee sujuvasti ja tukee datan jakamisen ja hyödyntämisen toimintamallien kehittämistä innovaatioekosysteemeille.

Mitä?

Naomin otteessa yhdistyvät teoria ja käytäntö. Hänellä on taustaa yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen maailmasta sekä toisaalta organisaatiokulttuurien konsultoinnista. Hän tarkasteli gradussaan startup -ekosysteemeissä työskentelevien henkilöiden kokemuksia tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta. Naomi haluaa luoda maaperän tasavertaiselle ja osallistavalle keskustelulle empatian ja uteliaisuuden kautta. Hän nauttii suurten kokonaisuuksien pilkkomisesta helposti lähestyttäviin osiin.

Häh?

Vapaa-ajalla Naomin voi löytää kädet savessa, kirjaimellisesti. Hän nauttii käsillä tekemisestä ja veistää saviveistoksia. Naomi on kotonaan luonnossa, ja vuoden kohokohta onkin perinteinen erämaavaellus Lappiin.

Naomia kiinnostaa vuorovaikutteisen teknologian rooli yhteiskunnallisessa muutoksessa ja se, miten sille voisi luoda ponnahduslaudan vaikkapa videopelien avulla.